Attica Group: Νέα συνεργασία με την UES Marine -Νέα καθίσματα στο Blue Star 2 To Blue Star 2

2024/06/20 at 12:59 ΜΜ 20/06/2024 newsroomΜια νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της UES Marine, κορυφαία εταιρεία επίπλωσης πλοίων, με την Attica Group, την ηγέτιδα ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την εφαρμογή των καθισμάτων Lux Form Journey, που σχεδιάστηκαν εξ’ολοκλήρου από την αρχή για να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις της Attica Group, στο Blue Star 2.

Kαινούργια καθίσματα
Ο τύπος καθισμάτων που επιλέχθηκε έχει custom made διαστάσεις και διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για να εξασφαλίσει άνετο ταξίδι για τον επιβάτη, ενώ διαθέτει επίσης για πρώτη φορά σε αυτόν τον τύπο χωνευτή ποτηροθήκη στο βραχίονα του καθίσματος, που ξεδιπλώνει σαν ατομικό τραπεζάκι. Επιπλέον, η θέση περιλαμβάνει USB Type A και C, αλλά και ατομικό φωτάκι στο προσκέφαλο και τα υφάσματα που επιλέχθηκαν για το συγκεκριμένο κάθισμα προέρχονται από τη Νεα Ζηλανδία, με το χρώμα επιλογής  της Attica, να είναι πλέον αποκλειστικά για χρήση της εταιρείας, και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο πλοίο για το ταξίδι τους.

Νέα καθίσματα στο Blue Star 2
Οι δυο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά σε όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού και της διαμόρφωσης του τελικού καθίσματος που εφάρμοσε στο Blue Star 2 η Attica Group, με το επίπεδο εξυπηρέτησης από την πλευρά της UES Marine να είναι ιδιαίτερα υψηλό και ικανοποιώντας στο έπακρο τις πολύ αυστηρές απαιτήσεις και προδιαγραφές της κορυφαίας ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Η κα Ιωάννα Γκουβάτσου, εκπρόσωπος της UES Marine στην Ελλάδα, δήλωσε για αυτή τη νέα συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα μας συνεργασία με την Attica Group και που μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε ένα διαφορετικό τύπου  καθίσματος αλλά και συνεργασίας, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μέσα από το Blue Star 2. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την UES Marine, δεδομένου ότι η Attica Group είναι μια εμβληματική εταιρεία, συνυφασμένη με την ελληνική ακτοπλοΐα και η επιλογή τους έγινε με τα υψηλότερα και αυστηρότερα κριτήρια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μαζί θέτουμε ψηλά τον πήχη για την εξυπηρέτηση επιβατών στην ελληνική ναυσιπλοΐα και ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματα, τα οποία θα μας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις πρωτοποριακές δυνατότητες και των δύο εταιρειών.  Είναι τιμή μας να αποκαλούμαστε συνεργάτες της Attica.»

Ο κ. Νικόλαος Τριανταφυλλίδης, εκπρόσωπός της Attica Group σχολίασε:

«Εμείς στην Attica Group, όντας προσηλωμένοι στις βέλτιστες υπηρεσίες που παρέχουμε στους επιβάτες μας με σταθερά αδιαπραγμάτευτο στόχο να δοκιμάσουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με τα πλοία μας, θέτουμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας εφαρμόζοντας αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, όταν χρειάστηκε να ανανεώσουμε μία ολόκληρη αίθουσα αεροπορικών καθισμάτων στο πλοίο μας Blue Star 2, με μεγάλη ικανοποίηση συνεργαστήκαμε με την UES Marine, οι άνθρωποι της οποίας με κέφι και επαγγελματισμό μας βοήθησαν να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε το βέλτιστο κάθισμα σύμφωνα με τα κριτήρια, εργονομικά και αισθητικά, που εξ’ αρχής είχαμε θέσει. Αισθανόμαστε ευτυχείς με αυτή την πρώτη μας συνεργασία, η οποία θεωρούμε πως θέτει τις βάσεις για μελλοντική εκτενέστερη προς όφελος αμφοτέρων των μερών.»

Από τις 03 έως τις 07 Ιουνίου 2024, η UES Marine συμμετείχε στα Ποσειδώνια 2024, όπου παρουσιάσε τις τελευταίες καινοτομίες στα καθίσματα για την ακτοπλοΐα. Η αυστραλιανή εταιρεία, η οποία πλέον κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ιταλία, για αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών και γρηγορότερη παράδοση των προϊόντων της στην Ευρώπη, τοποθετήθηκε για τις τάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό καθισμάτων και επικεντρώθηκε στην βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας επιβατών και εταιρειών στα ακτοπλοϊκά ταξίδια στην Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida.grAttica Group: Νέα συνεργασία με την UES Marine -Νέα καθίσματα στο Blue Star 2 – iefimerida.gr