Champions League: ποιος θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ

2024/06/19 at 1:36 ΜΜ 19/06/2024 newsroomΟρθάνοιχτος, όπως αναμενόταν, είναι ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και την εξασφάλιση παρουσίας στη νεοσύστατη League Stage των διοργανώσεων της UEFA, μίνιμουμ στο Conference League.

Από νωρίς το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα απέφευγε την πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαγκελόνια, άρα οι άνθρωποί του παρακολούθησαν την κλήρωση του β’ προκριματικού χωρίς ιδιαίτερη αγωνία.

Ο νικητής του ζευγαριού Μπάνια Λούκα – Εγκνάτια αντίπαλος του ΠΑΟΚ
Τελικά ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της πρωταθλήτριας Βοσνίας Μπάνια Λούκα και της πρωταθλήτριας Αλβανίας, Εγκνάτια.

Πρόκειται για δύο ομάδες με φανατικό κοινό, δυνατές έδρες με σχετικά μικρή χωρητικότητα, αλλά χαμηλής δυναμικότητας που δεν μοιάζουν ικανές να απειλήσουν τους Θεσσαλονικείς και να βάλουν φρένο στην προσπάθεια πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου της πρόκρισης στην κυρίως φάση του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα 23 ή 24 Ιουλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα 30 ή 31 Ιουλίου σε Βοσνία ή Αλβανία.