Euro 24: Ποιος θα πάει στο ραντεβού με τη Γερμανία;

2024/06/30 at 10:29 ΠΜ 30/06/2024 newsroomH δράση για την φάση των «16» του EURO 2024 συνεχίζεται σήμερα με την Ισπανία, να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Γεωργία.

H Ισπανία είναι από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στη φάση των Ομίλων και η μοναδική που προκρίθηκε ως «απόλυτη». Η Φούρια Ρόχα υπέταξε κατά σειρά Κροατία, Ιταλία και Αλβανία για να προκριθεί στα «νοκ άουτ» για πέμπτο διαδοχικό EURO. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε είναι ο Χεσούς Νάβας.

Από την πλευρά της η Γεωργία έχει ήδη γράψει ιστορία και μάλιστα δις. Η παρθενική της πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση στον αγώνα των Play Off με την Ελλάδα ήταν από μόνη της μια τεράστια επιτυχία, η οποία «εκτοξεύτηκε» με την πρόκριση στους «16» και μάλιστα με νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. O Ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι. Μπορεί το σύνολο του Βίλι Σανιόλ να κάνει ζημιά και στην έτερη ομάδα της Ιβηρικής;

Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά τη Γερμανία.