Όλα τα άρθρα

Κορκίδης : Αυξήσεις, μειώσεις και διορθώσεις στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

«Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, παρουσίασε αυξήσεις, μειώσεις και διορθώσεις, δίνοντας αρκετές απαντήσεις στα παράπονα που διατυπώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαιτίας του υψηλού κόστους ζωής σε μια παρατεταμένη….

Ο Δούκας πετάει το…γάντι για το ασυμβίβαστο

Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις 30 Ιουνίου. Τώρα 70 ημέρες μετά, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, κάποιοι….

Οι δικηγόροι πάνε για αποχή

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλογών. Αφορμή, όπως….

ΣΥΡΙΖΑ: Βρήκαν τους 100 ψάχνουν τους 48 για να ρίξουν τον Κασσελάκη

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατατέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τους διαφωνούντες να καταθέσουν πρόταση μομφής όπως προβλέπει το καταστατικό….

Χατζηδάκης: Η αξιολόγηση της DBRS ακόμα μια θετική είδηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

  Η μείωση του δημοσίου χρέους την τελευταία τετραετία θα είναι από τις μεγαλύτερες στη σύγχρονη εποχή Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μετά την ανακοίνωση του οίκου….

Κ. Μπαλωμένος: NRDC-GR 2004-2024- 20 Χρόνια Προσφοράς στην Ελλάδα και το NATO

Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος Διεθνολόγος – Πολιτικός Επιστήμονας και πρώην Γενικός Διευθυντής Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΔΣ) Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) Φέτος εορτάζουμε την 20η επέτειο του Ταχέως Αναπτυσσόμενου….

Απεργία: Χωρίς Ταξί τη Δευτέρα η Αθήνα

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) από τις 5πμ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, έως τις 5πμ της Τρίτης. Παράλληλα, καλεί τη Δευτέρα στις 11πμ εκλογοαπολογιστική συνέλευση….

Πρεμιέρα για το ΟΠΑΠ Game Τime με Super καλεσμένο τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο άσος της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού μιλάει για τον αγώνα με τη Φινλανδία, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και απαντά σε ποδοσφαιρικά και μη διλήμματα  O Φώτης Ιωαννίδης, αρχηγός του Παναθηναϊκού….

Πέθανε ο πατέρας του Υφυπουργού Ναυτιλίας

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Σωτήρη Γκίκα Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Αντιστράτηγο ε.α. Σωτήρη Γκίκα…..

Παππάς: αν θέλουν ας κάνουν πρόταση μομφής

Ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…..

Προσλήψεις: τι αλλάζει για τους Δήμους

Παύει να είναι προϋπόθεση η έγκριση του προϋπολογισμού του επόμενου έτους προκειμένου να προχωρήσουν οι δήμοι σε προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη εποχικών ή….

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τις αυξήσεις σε γιατρούς

Τη θέσπιση νέου επιδόματος για την προσέλκυση γιατρών σε προβληματικές ή άγονες περιοχές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις….

Στο Ηρώδειο ο Κασσελάκης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση Ορέστεια του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη, στις 8.45 μ.μ., στο Ηρώδειο.

Πότε αλλάζει η ώρα

Τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, αναμένεται να γυρίσουμε μια ώρα πίσω τα ρολόγια μας, προκειμένου να δείχνουν τη χειμερινή ώρα.   Συγκεκριμένα, στις….

Τραγωδία με τον Παύλο Γερακάρη

Στη θλίψη ήρθε να βυθίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση πως ο Παύλος Γερακάρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο δημοσιογράφος με πολύχρονη και αναγνωρισμένη καριέρα βρέθηκε….

Το μήνυμα Μητσοτάκη από την Αργέντειο Παιδική Στέγη

Την «προσήλωση της κυβέρνησης στην ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των οικογενειών με μικρά παιδιά», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που το πρωί της Τετάρτης (4.9.24) επισκέφθηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό «Αργέντειος….