Με νίκες προχώρησαν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

2022/02/13 at 6:52 ΜΜ 13/02/2022 newsroomΟ Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάχθηκε με τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε στο βασικό σχήμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέλεθ και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Σάντσες. Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν και Γκατσίνοβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αϊτόρ και Παλάσιος στα φτερά και… φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε την Λαμία, με τον Σαράνοφ στην υπεράσπιση της εστίας. Αντέτζο και Τζανετόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μαρτίνεθ και στο δεξί ο Σκόνδρας. Τζανδάρης, Νούνιες και Ταϊρόν οι κεντρικοί μέσοι. Στα άκρα της επίθεσης ο Ελευθεριάδης με τον Μπανγκουρά και στην κορυφή ο Καραμάνος.

Φορτσάτος ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Με γκολ από τα αποδυτήρια. Από το κόρνερ του Αϊτόρ στο 3′, ο Ιωαννίδης νίκησε στον αέρα την άμυνα της Λαμίας και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι που κατέθεσαν ενέργεια και κέφι πάνω στο χορτάρι, είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο. Η κεφαλιά του Ιωαννίδη πέρασε άουτ (6′), ο Σαράνοφ τρία λεπτά αργότερα έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Γκατσίνοβιτς ενώ ο Σέρβος στο 15᾽ δημιούργησε υπέροχα για τον Αϊτόρ που σούταρε άουτ.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν το απόλυτο αφεντικό και στην συνέχεια του ημιχρόνου. Με συντριπτική κατοχή της μπάλας, εύκολες και άμεσες ανακτήσεις αλλά χωρίς την ουσία στα τελευταία μέτρα, ώστε να μπορέσει να φτιάξει κι άλλες φάσεις για να… καθαρίσει το ματς. Η Λαμία είχε περιοριστεί σε απόλυτα παθητικό ρόλο και δεν μπορούσε να βγει από το μισό γήπεδο, ώστε να απειλήσει την εστία του… θεατή, Διούδη.

Το… καθάρισε με «φωτοβολίδα»!
Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με το Τριφύλλι να πιέζει ασφυκτικά και την Λαμία παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ, να παραμένει κλεισμένη στο καβούκι της. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν είχε διάθεση να παίξει με την… φωτιά και έψαχνε το δεύτερο γκολ. Δύο φορές ο Ιωαννίδης καθυστέρησε να τελειώσει την φάση, στο 66′ o Σαράνοφ απομάκρυνε το σουτ του Γκατσίνοβιτς όπως και τέσσερα λεπτά αργότερα εκείνο του Βιτάλ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η μετουσίωση της υπεροχής ήρθε στο 82′.

O Kουρμπέλης πάσαρε στον Ιωαννίδη, εκείνος ήταν πλάτη στο τέρμα, γύρισε και με το δεξί έπιασε έναν τρομερό… κεραυνό, μια «φωτοβολίδα» και διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με καλή εμφάνιση σήμερα στην Λεωφόρο.

MAN OF THE MATCH: Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Με ωραία κεφαλιά στο πρώτο και τρομερή σουτάρα στο δεύτερο, τίναξε το αντίπαλο πλεκτό και έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Σέρβος μέσος ήταν πολύ καλός, έδωσε ενέργεια στην μεσαία γραμμή αλλά και φαντασία, ποιότητα στην δημιουργία. Με μια μπαλιά έδωσε καθαρή εκτέλεση στον Αϊτόρ και με τρομερή ατομική ενέργεια και μπαλιά έδωσε στον Ιωαννίδη επίσης μια καλή ευκαιρία. Όσον αφορά τον Αργεντινό εξτρέμ; Ταλαιπώρησε απεριόριστα την αντίπαλη άμυνα, είχε συμμετοχή σε πολύ καλές συνεργασίες και ήταν εξαιρετικός.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η Λαμία παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το τρίτο λεπτό, δεν μπόρεσε καμία στιγμή του αγώνα να ισορροπήσει, να κρατήσει την μπάλα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Παναθηναϊκός… καθάρισε το ματς στο 82′ αλλά θα μπορούσε και θα έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πέταξαν σημαντικές ευκαιρίες και θα πρέπει ενόψει της συνέχειας αυτό να τους γίνει ένα πολύ καλό μάθημα. ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Γκορτσίλα. Δεν του… έκατσε και η δύσκολη φάση, σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό παιχνίδι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε δύο γκολ με τον Φώτη Ιωαννίδη και επέστρεψε στα τρίποντα στην πιο κρίσιμη καμπή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς(68′ Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ(57′ Βιτάλ), Παλάσιος(84′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης(84᾽Kαρλίτος).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Ταϊρόν(19′ Αραμπούλι), Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης(46′ Μανουσάκης), Μπανγκουρά(46᾽ Mανούσος), Καραμάνος.

Ο ΠΑΟΚ

Η καλύτερη επίθεση του τα βρήκε σκούρα για ένα μεγάλο διάστημα απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το γκολ του Χοσέ Κρέσπο αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να κρατήσει για ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν. Το έχει πετύχει μόνο στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό (0-0) στο «Καραϊσκάκης» και με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (2-0).

 

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προσπάθεια του να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια, που είχε και έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, παράταξε κόντρα στον Ατρόμητο μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές.

Η μία αλλαγή είχε να κάνει με την επιστροφή του Ενέα Μιχάι στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» (η τελευταία του συμμετοχή ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης) ως παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας.

Οι τρεις της μεσαίας γραμμής, δεδομένης της απουσίας του Γιάσμιν Κούρτιτς, ήταν οι Χάρης Τσιγγάρας και Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να επιστρέφει σε ρόλο «10». Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Άντρια Ζίβκοβιτς τον οποίο κράτησε στον πάγκο δίνοντας φανέλα βασικού στον Τόμας Μουργκ (δεξιά) και τον φορμαρισμένο Αλεξάντρου Μιτρίτσα (αριστερά), με τον Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον Ατρόμητο ήταν δεδομένο ότι θα λείψουν τα 8 γκολ του πρώτου σκόρερ του, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, όπως και ο Μουνίθ, με τον Κρις Κόλεμαν να μην υπολογίζει στους τραυματίες Κωτσόπουλο και Στρούγγη.

To απόλυτο μηδέν
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι είχε ρυθμό, με τον Ατρόμητο να θέλει να παίξει στους χώρους που άφηνε ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» μέχρι το 25’ δεν είχαν δημιουργήσει την παραμικρή απειλή για την εστία του Γιαννώτη, η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στους Περιστεριώτες, με τον Πασχαλάκη να είναι σε ετοιμότητα κρατώντας το 0-0 στην κοντινή κεφαλιά του Ροτάριου ύστερα από την σέντρα του Τζοβάρα.

Ο «Δικέφαλος» ανέβασε τις γραμμές του, έκλεισε τον Ατρόμητο και με την συμπλήρωση 30 λεπτών είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή όταν ο Μίτριτσα μπήκε μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον Αουγκούστο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αν καικ ανενόχλητος σούταρε ψηλά!

Ο Κρέσπο βλέπει Ατρόμητο και σεληνιάζεται…
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο ΠΑΟΚ ανέβασε κι άλλο την πίεση του, ο Ατρόμητος του έδωσε την μπάλα και από την πρώτη ασίστ του Ζόαν Σάστρε ο Χοσέ Κρέσπο με κεφαλιά στο 57ο λεπτό έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους «ασπρόμαυρους» που μπήκαν σε θέση οδηγού (1-0).

Ο Ισπανός στόπερ αποδεδειγμένα, πλέον, βλέπει Ατρόμητο και σεληνιάζεται. Από τα συνολικά εννιά γκολ που έχει πετύχει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τα τέσσερα είναι εναντίον της ομάδας του Περιστερίου!

Στο 65’ ο Γιαννιώτης με εντυπωσιακή απόκρουση στο φάουλ του Μιτρίτσα κράτησε το σκορ στο 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα για τον Φελίπε Σοάρες να έρθει από τον πάγκο στη δεύτερη (μετά την είσοδο του Άντρια Ζίβκοβιτς) παρέμβαση του Λουτσέσκου, με τον Κόλεμαν να κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές (Ερλινγκμαρκ, Αλιμπεκ, Ναμπί) σε μια προσπάθεια να φτάσει στην εστία του Πασχαλάκη.

Με κοντινή προβολή στο 84’ ο Άκπομ άγγιξε το 2-0, οι φιλοξενούμενοι όσο κι αν προσπάθησαν δεν είχαν ούτε μια μόλις «σκοτωμένη» τελική (κεφαλιά του Μαυρομάτη) προς την εστία του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις.

MVP: Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου και ο ποδοσφαιριστής από τα πόδια του οποίου ξεκινούσαν όλες οι καλές προσπάθειες του ΠΑΟΚ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Ζόαν Σάστρε του δευτέρου μέρους πρόσθεσε ακόμη μια θετική εμφάνιση (με ασίστ) από τη μέρα που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο Γιαννιώτης με τις αποκρούσεις του ήταν η αιτία που το σκορ έμεινε στο 1-0.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Λίγα πράγματα για ένα ακόμη ματς από τον Τόμας Μουργκ. Δεν βοήθησαν καμία από τις αλλαγές του Κόλεμαν.

Η «ΓΚΑΦΑ»: Στο 36’ ο Γιαννιώτης έβαλε δίχως λόγο, εξαιτίας ενός κακού κοντρόλ της μπάλας, σε κίνδυνο την εστία του. Ευτυχώς για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου ο Άκπομ ήταν ένα βήμα πιο πίσω.

ΤΟ «ΣΤΡΑΓΑΛΙ»: Πολύ δουλειά είχε ο Γκαμάρης και το VAR. Στο 25’ η φάση που ο Ατρόμητος ζήτησε χέρι του Κρέσπο ελέγχθηκε από τον Τζοβάρα στο VAR δίχως καμία συνέχεια, όπως και τρία λεπτά αργότερα στην ανατροπή του Μουργκ σε μια διεκδίκηση με τον Χατζησαΐα. Στο 79’ ο Γκαμάρης πήγε στο VAR για να δει τη φάση με την προβολή του Άκπομ πάνω στον Γιαννιώτη και να ακυρώσει σωστά το γκολ του Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις στην διεκδίκηση της μπάλας από τον Γιαννιώτη με τον Σοάρες, ο Γκαμάρης είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ» ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών ήξερε εκ των προτέρων ότι το ματς με τον Ατρόμητο έκρυβε πολλές δυσκολίες, όμως κατόρθωσε να πάρει αυτό που ήθελε χάρη στο γκολ του Χοσέ Κρέσπο στο διάστημα της κυριαρχίας του στο β’ μέρος. Ο Ατρόμητος για ένα ημίχρονο (το πρώτο) έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο στο δεύτερο μισό δεν έκανε το παραμικρό και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (68’ Σοάρες), Μπίσεσβαρ (81’ Σβαμπ), Μουργκ (59’ A. Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (82’ Ζαμπά), Άκπομ.

Ατρόμητος (Κρις Κόλεμαν): Γιαννιώτης, Νταβιώτης, Χατζησαΐας, Μαυρομάτης, Σάλομον (67’ Ερλινγκμαρκ), Ντένιτς (71’ Ναμπί), Χαρίσης, Σπιριντόνοβιτς (83’ Μπεντινέλι), Ροτάριου, Τζοβάρας, Κλωναρίδης (67’ Άλιμπεκ).

O ΟΦΗ

Ματσάρα είδαμε σήμερα (13/2) στο Ηράκλειο, όπου μετά από ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές και ήταν πολύ όμορφο ως θέαμα, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου και παραμένει «δυναμικά» στη «μάχη» των play offs, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που απώλεσαν πολύτιμο έδαφος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Επασί στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν στον άξονα, τους Νέιρα, Λάμπρου στα άκρα και τον Τοράλ πίσω από τον Ντουρμισάι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Αλχο, Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαριέντος, Τσοκάνη στον άξονα, τους Ρεγκατέν, Φερνάντες, Σοάρες μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Φαν Βέερτ στο «9».

Ο ΟΦΗ τα γκολ (το δεύτερο εξαιρετικό), ο Βόλος την πρωτοβουλία
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ διεκδικεί και μάλλον κερδίζει «Οσκαρ Κυνικότητας». Το 2-0 υπέρ του που βρήκε ως αποτέλεσμα τις 2 ομάδες στην ανάπαυλα «φωτογραφίζει» ένα θεωρητικά «εύκολο» 45λεπτο για εκείνον, αλλά η εικόνα του ματς δεν ήταν αντίστοιχη. Ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρουσιάζονταν με περισσότερη ενέργεια τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πήραν αέρα 2 τερμάτων, δημιουργούσε ρήγματα κυρίως από τη δεξιά του πλευρά, ωστόσο πλην της προβολής του Φαν Βέερτ στο 30′ δεν απείλησε άλλη φορά ουσιαστικά καθώς του έλειπε η τελική πάσα.

Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ετσι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με κεφαλιά του Βούρου σε στατική μπάλα και ύστερα από λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, έξοδο του Κλέιμαν και στο 33′ έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους με ένα πολύ όμορφο γκολ. Οι Κρητικοί «βρέθηκαν»… αυτόματα, όταν ο Ντουρμισάι έκλεψε και στη συνέχεια έπαιξε για τον Νέιρα, εκείνος να τακουνάκι έστρωσε στον Τοράλ που με σεντερφορίσια κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σουτάρα ο Φερνανές και οι φιλοξενούμενοι «ξαναμπήκαν» στο ματς
Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μισού η εικόνα του ματς… θύμιζε εκείνα της αρχής του αλλά με μία διαφορά. Αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ και πιο συγκεκριμένα με τον Φερνάντες στο 51′ όπου σκόραρε με πανέμορφο σουτ, ενώ ευρύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του συγκεκριμένου επιμέρους διαστήματος οι του Βόλου «πάτησαν» ορισμένες φορές με αξιώσεις στα καρέ του Επασί. Η είσοδος του Νίνη τους έδωσε «ενέργεια» (τραβιόνταν και αριστερά), αλλά την ίδια στιγμή έμεναν σχετικά ψηλά και παρουσιάζοντα κενοί χώροι στην άμυνά τους. Ετσι ο ΟΦΗ «φλέρταρε» στο 65′ με το 3-1 όταν το σουτ του Τοράλ ύστερα από «στρώσιμο» του Νέιρα πέρασε λίγο άουτ και υπό αυτές τις συνθήκες και με όλα ρευστά μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο της κανονική διάρκειας.

Με 10 ο Βόλος στο 71′ και «φάτσα» με το 2-2 στο 77′
Οπου στο 71′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς αποβλήθηκε ο Μπαριέντος με 2η κίτρινη και αυτόματα οι γηπεδούχοι είχαν το πλεονέκτημα και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Αυτό όμως δεν «φάνηκε» στο επόμενο 10λεπτο, αφού ο Βόλος έμενε ψηλά και στο 77′ έφτασε μια ανάσα από το 2-2, όταν ο Φαν Βέερτ για εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από παράλληλη του Νίνη.

Μεγάλη απόκρουση ο Επασί στο 90΄+2′
Ετσι μπήκαμε στις καθυστερήσεις και στο 90’+2′ ο Επασί έδειξε την κλάση του. Ο Ροσέρο βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και απέναντι στον Καμερουνέζο, πλάσαρε όμως εκείνος τον «νίκησε» στο μεταξύ τους τετ α τετ και δευτερόλεπτα μετά έληξε το παιχνίδι.

MVP: Ο Νέιρα. Με απλά αγγίγματα της μπάλας από μέρους του, δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα του Βόλου. Ετσι έστρωσε στον Τοράλ για το 2-0 και στη χαμένη ευκαιρία του Ισπανού στο 65′, ενώ εκείνος «φλέρταρε» δις με το γκολ, αλλά πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και ύστερα ο Κλέιμαν του είπαν «όχι».

Στο ύψος του: Ο Κλέιμαν ναι μεν έκανε λάθος στο 1-0, με τις επεμβάσεις του όμως στο δεύτερο μισό κράτησε το Βόλο «μέσα» στο ματς. Ο Επασί έκανε τεράστια επέμβαση στις καθυστερήσεις.

Αδύναμος κρίκος: Ο Σοάρες. Ο Πορτογάλος χαφ έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Βόλος είχε την κατοχή, όμως εκείνος δεν κατάφερε να παίξει κάθετα, ενώ δεν βοήθησε και ανασταλτικά.

Η «γκάφα»: Οι 2 άμυνες έκαναν από 1 «τρανταχτή», εκείνη του Βόλου στην στατική φάση του 1-0 και το «πλήρωσε» καθώς σκόραρε ο Βούρος, σε αντίθεση με του ΟΦΗ που «επέτρεψε» στον Ροσέρο να βρεθεί στα χασομέρια απέναντι στον Επασί, αλλά δεν τις «στοίχισε».

Το «στραγάλι»: Ο ρέφερι Παπαδόπουλος απέβαλε με 2 κίτρινες τον Μπαριέντος, ενώ σε ροή αγώνα καταλόγισε το πέναλτι για χέρι του Φεράρι και δεν μέτρησε το γκολ που σημείωσε ο Νέιρα στην εξέλιξη της φάσης.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Στο Ηράκλειο είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που παρά τη μεγάλη του βαθμολογική σημασία τα είχε…όλα και «έσπασαν καρδιές». Στη «σούμα» ο ΟΦΗ ήταν πιο απειλητικός (2 γκολ, 1 χαμένο πέναλτι, 1 δοκάρι), όμως ο Βόλος θέλησε ακόμη και με 10 παίκτες να παίξει μπάλα και στις καθυστερήσεις βρέθηκε μια ανάσα από το 2-2

Πηγή:www.gazzetta.gr