Το…αφήγημα Βελόπουλου που ξέχασε το 2020

2022/07/25 at 5:28 ΜΜ 25/07/2022 newsroomΩς Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , αποφάσισα να μην παρευρεθώ στην φετινή εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

 

Η απόφαση αυτή ήταν ορθή κατά την δική μας άποψη. Δεν μπορούσαμε να παρευρεθούμε , γιατί για εμάς αποκατατάσταση σημαίνει απελευθέρωση και του τελευταίου κομματιού της Κύπρου.

 

Από την άλλη, την ώρα που φλέγεται όλη η Ελλάδα , την ώρα που είχαμε πυρκαγιές, την ώρα που υπήρχε δυστυχία αλλά κυρίως κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και περιουσίες Ελλήνων, δεν θα μπορούσαμε να παραβιάσουμε το σύνταγμα που ομιλεί ξεκάθαρα για προστασία των ανθρώπιονων ζωών και των περιουσιών των Ελλήνων.

 

Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα , το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορείς την ημέρα αυτή που είναι μέρα μνήμης εσύ να γελάς. Δεν μπορεί αυτή την ημέρα που είναι ημέρα ιστορίας , πένθους να ομιλείς για γιορτή.

Ωραίο το ..παραμύθι αλλά δεν είχε δράκο, κ. Βελόπουλε…Διότι το 2020 που δώσατε το παρών ούτε η Κύπρος είχε απελευθερωθεί, ούτε δενβ είχαμε πυρκαγιές. Να σημειώσουμε ότι ούτε πέρυσι είχε πάει λόγω εμβολίων…