Σκόνταψε ο ΟΦΗ στο φινάλε

2023/11/11 at 8:56 ΜΜ 11/11/2023 newsroomΟ ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μέταλλο και με γκολ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ισοφάρισαν τους Κρητικούς, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι, με τους Κρητικούς να σκοράρουν στα 35 δευτερόλεπτα με τον Νίκο Μαρινάκη.
Ο Έλληνας μπακ-χαφ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα για το 1-0 του ΟΦΗ.
Οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν στο 15ο λεπτό ο Εραμούσπε έδιωξε στην γραμμή το πλασέ του Ντίκο, ο οποίος είδε την προσπάθεια του να μην γίνεται γκολ, μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια.

Κάπως έτσι ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ του.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Νόαμ Μπάουμαν να κρατά σε αρκετές φάσεις την ομάδα του.

Ωστόσο στο 85ο λεπτό οι Ηπειρώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Εραμούσπε, σε μια φάση που η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε.

Κάπως έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους οπαδούς του ΟΦΗ μάλιστα να γιουχάραν τους παίκτες των «ασπρόμαυρων» για την εμφάνιση τους και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Οι συνθέσεις
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90΄Γιαννούλης), Μαρινάκης (71΄Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα (46΄Μοσκέρα), Ντίκο (61΄Νέιρα), Φελίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46΄Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.