Αποκλειστικό DEBATER: Το λάθος του 45χρονου, φερόμενου εκτελεστή του Π. Στάθη

2024/07/06 at 11:19 ΠΜ 06/07/2024 newsroomΘέμα χρόνου η έκδοση εντάλματος σύλληψης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER, ένα λάθος του 45χρονου προσαχθέντα και φερόμενου εκτελεστή του Παναγιώτη Στάθη, είναι εκείνο που “δένει” την αιματηρή υπόθεση του Ψυχικού, τουλάχιστον ως προς το σκέλος της φυσικής αυτουργίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER, λίγο μετά τη δολοφονία, 45χρονος αφήνει το σκούτερ περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της εκτέλεσης και επιβιβάζεται σε άλλη μηχανή. Η δεύτερη μηχανή είναι ιδιοκτησίας του, δηλαδή στο όνομα του και τα παραπάνω έχουν καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Θέμα χρόνου είναι, λοιπόν, η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

 

Γνώριμος στις αρχές ο 45χρονος – Καταδικασμένος για την απαγωγή Παναγόπουλου
Όπως γράφαμε νωρίτερα, ο 45χρονος βασικός ύποπτος για την εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη είναι γνώριμος στις αρχές και καταδικασμένος για εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, με διασυνδέσεις στην “υψηλή μαφία” της χώρας. Συγκεκριμένα, φέρεται να διατηρεί επαφές με γνωστό ποινικό, κατηγορούμενο ως μέλος της Greek Mafia. Έχει προσαχθεί στα γραφεία των Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται η εμπλοκή του στην εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου.