Τι είπε ο πατέρας του Κασσελάκη στο Mega

2024/09/10 at 6:13 ΜΜ 10/09/2024 newsroom 

Τρεις ημέρες μετά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής, που είχε ως αποτέλεσμα την καθαίρεση Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου, και αφού παραιτήθηκαν συνεργάτες του, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά αντί για αυτόν μίλησε ο πατέρας του στο mega για να πεί ότι ο γιός του (που είναι στη βίλα του στις Σπέτσες) είναι ανερχόμενος και όχι εξερχόμενος!

Ο Παύλος Πολάκης -ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος-, καθώς προσερχόταν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, δήλωσε ότι τα επόμενα βήματα πρέπει να γίνουν «όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, το «τραύμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επουλωθεί και να κλείσει γρήγορα» και, όπως είπε, το αργότερο που πρέπει να γίνουν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο είναι «το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου».

Ο Παύλος Πολάκης προσέρχεται στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας / Φωτογραφία: INTIME News
«Δεν έχουμε περιθώριο για παραπέρα. Το παραπέρα σημαίνει κατάσταση παραλυτική» σημείωσε ο κ. Πολάκης και επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος, αλλά και ότι πρέπει να δεσμευτούν όλοι για ενότητα. Επίσης, είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος» και σχολίασε: «Εδώ κυκλοφορούν και ακρότητες, ότι περιμένει να δει δημοσκοπήσεις για να φτιάξει άλλο κόμμα».