Που θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ

2024/10/05 at 7:26 ΜΜ 05/10/2024 newsroom 

Σε εκλογικά τμήματα της Αθήνας και της περιφέρειας θα ψηφίσουν οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ. Πρώτος στην κάλπη θα φτάσει ο Χάρης Δούκας, ο οποίος έχει προγραμματίσει να ψηφίσει στις 9 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Στο ίδιο εκλογικό τμήμα θα φτάσει στις 10.30 για να ψηφίσει η υποψήφια αρχηγός Άννα Διαμαντοπούλου και στις 12 το μεσημέρι ο Παύλος Γερουλάνος. Ακαδημίας 50 έχει επιλέξει και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης ο οποίος θα ψηφίσει στις 12.30 το μεσημέρι- νωρίτερα και στο ίδιο τμήμα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει στην Αχαία, όπου εκλέγεται βουλευτής και συγκεκριμένα, στις 11 π.μ. στο εκλογικό τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πατρών (Μαιζώνος 156 και Τριών Ναυάρχων).

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος αρχηγός, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι).

Στην εκλογική της περιφέρεια θα βρίσκεται για την ψηφοφορία η Νάντια Γιαννακοπούλου- στις 10:00 π.μ. θα ψηφίσει στο Εκλογικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου ( 1ο Δημοτικό Σχολείο, Παναγή Τσαλδάρη 2, Αγ. Αντώνιος). Στο Δημαρχείο του Πύργου Ηλείας -στην εκλογική του περιφέρεια- θα ψηφίσει στις 9 το πρωί ο υποψήφιος αρχηγός, Μιχάλης Κατρίνης.