Όλα τα άρθρα

ΠΑΟ …final four

Την πρόκριση του στο Final Four της Euroleague, έπειτα από 12 χρόνια, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έλιωσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κόλαση του ΟΑΚΑ, επικράτησε….

Το VMRO-DPMNE ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή

Διεξάγονται αύριο Τετάρτη (08/04) βουλευτικές εκλογές, όπως και ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών, από τις οποίες αναμένεται να προκύψει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς το δεξιό….

Μητσοτάκης: το πρόγραμμα της Τετάρτης

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου* Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12:00 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στο….

Κασσελάκης: δεν θα ξεπουλάμε δημόσια αγαθά

Από την Ηγουμενίτσα ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια της Ηπείρου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Συνομιλώντας με πολίτες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, με αφορμή την….

ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνοτουρκικός διάλογος στερείται βάσης ειλικρινούς συναντίληψης

  *Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τέμενος* Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς….

Πώς η κλιματική κρίση επηρεάζει τον κύκλο του νερού

Η κλιματική κρίση έχει προκαλέσει πολλές οικολογικές και περιβαλλοντικές αλλαγές, όπως πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, θερμοκρασίες ρεκόρ και μεγαλύτερο κίνδυνο ασθενειών. Ωστόσο, η κλιματική κρίση μπορεί επίσης να έχει μεταβάλει….

Καιρός: η πρόβλεψη για σήμερα και αύριο

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα πυκνώσουν. Τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν….

Επιστροφή: που έχει κίνηση

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει αυξημένη με τα οχήματα να….

Ράφα: το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση

Τη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα ξεκίνησε ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαιώνοντας πως κατέλαβε σήμερα τον έλεγχο της παλαιστινιακής πλευράς της συνοριακής διέλευσης, που συνδέει τη Λωρίδα της Γάζας με την….

Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Τα ζευγάρια των τελικών βγαίνουν στα Κύπελλα Ευρώπης. Στο Champions League σήμερα (22:00) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την….

Υπουργείο εξωτερικών: πρόκληση η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τέμενος!

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως μουσουλμανικού τεμένους (Αθήνα, 06.05.2024) H απόφαση των Τουρκικών Αρχών για την έναρξη της λειτουργίας της Μονής της Χώρας….

Το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μεταβεί στη Σέριφο. Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 στις 11:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σερίφου, Κωνσταντίνο….

Ο λεβέντης και ο…Μητροπολίτης

Μετά την Ανάσταση στην Κέρκυρα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Η μαγειρίτσα….

Πέθανε ο Φοίβος Ιωαννίδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Ο Φοίβος Ιωαννίδης, ο οποίος γεννήθηκε στη Σητεία στις 14….

Κασσελάκης: θα σπάσουμε και…αυγά

Στο πατροπαράδοτο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων κατά την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του….

Γιατί οι φοιτητές διαμαρτύρονται στο Κολούμπια και σε όλη την Αμερική;

  Οι διαμαρτυρίες για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς που ξεσπούν σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη Νέα Υόρκη και μεγάλο μέρος των ΗΠΑ περιλαμβάνουν φοιτητές που έχουν επηρεαστεί έντονα από τις κοινωνικές….

Πότε έρχεται το Αγιο Φως

Τo Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Το Άγιο….