Όλα τα άρθρα

Δούρου: Γιατί η κυβέρνηση σιωπά για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας;

Δήλωση της Ρένας Δούρου, τομεάρχισσας Εξωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την αφωνία της κυβέρνησης απέναντι στην παραβίαση από την Τουρκία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας με αφορμή την Κάσο….

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ δίπλα σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

    Μικροί αθλητές, γονείς και προπονητές από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου της Χίου μιλούν για τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα   Στο συναρπαστικό ταξίδι τους με….

Παπανικολάου: Κλιματιστικά σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια

  Όλα τα σχολεία της Γλυφάδας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αποκτούν κλιματιστικά ! Έως την Άνοιξη του 2025 δεν θα υπάρχει ούτε ένα σχολείο χωρίς air condition. Αυτό ανακοίνωσε ο….

Χατζηδάκης: Υπάρχει άραγε υπουργός Οικονομικών που να απέρριπτε αυτή τη συμφωνία;

  «Έχουμε μια συμφωνία για την οποία ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος προειδοποιεί ότι αν δεν προχωρούσε θα υπήρχαν δραματικές συνέπειες για τους καταθέτες, το τραπεζικό σύστημα και την….

Ειδικά στοιχήματα για τα Ολυμπιακά αθλήματα από το Πάμε Στοίχημα

  Πολλές στοιχηματικές επιλογές και «20 & Κάρφωσες»* στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ   Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν σήμερα στο Παρίσι με την τελετή έναρξης. Η….

Ρωμανός: ανίερη συμμαχία Βελόπουλου – Πολάκη

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ…..

Διέγραψε τον Πολάκη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της….

Έβρεξε νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ

 Περισσότεροι από 100 τυχεροί 5άρηδες έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού       Το φράγμα των 100 νικητών στη δεύτερη κατηγορία έσπασε το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ.  Συγκεκριμένα, στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχουν αναδειχθεί 104 τυχεροί 5άρηδες, οι οποίοι έχουν….

Ο Θεοδωρικάκος είδε το Γερμανό πρέσβη

Συνάντηση με τον Γερμανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Αντρέας Κιντλ, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Συζητήθηκε η πορεία και η προοπτική των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων και επιβεβαιώθηκε για ακόμα….

Γιατροί: θα απέχουν μέχρι τη Δευτέρα από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή από την ηλεκτρονική συνταγογραφηση από αύριο μέχρι και την Δευτέρα, δηλώνουν οι ιδιώτες γιατροί. Εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά και τα άτομα με αναπηρία. Αντιδρούν στη….

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Πληρωμή 3,646 εκατ. ευρώ σε 600 δικαιούχους

Στην πληρωμή δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», στην έναρξη πληρωμής στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και στην πληρωμή των δικαιούχων στα «Πράσινα Ταξί», προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. · Κινούμαι….

Κορκίδης: «Επιβράδυνση της αύξησης στον τζίρο του λιανικού εμπορίου»

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Αττικής, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ενημερώνει για την αύξηση 3,1% που σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου της χώρας με υποχρέωση διπλογραφικών….

Ακόμη ένας νικητής του Eurojackpot στη Λαμία – Τυχερός παίκτης σε κατάστημα ΟΠΑΠ κέρδισε 450.000 ευρώ με μία στήλη

Το καλύτερο δώρο ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών εξασφάλισε ένας τυχερός παίκτης του Eurojackpot στη Λαμία, ο οποίος κέρδισε 450.736,80 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με 5+1 σωστές επιλογές αριθμών…..

Έσπασε τα κοντέρ των social media το ΟΠΑΠ Game Time

Δείτε τα best of αυτής της σεζόν Εκατομμύρια προβολές στο Διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα καταστήματα ΟΠΑΠ επεφύλασσε το Game Time που ολοκληρώνει τη σεζόν με ένα απολαυστικό επεισόδιο!  Άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του….