Χαμός στα socialmedia με την δήλωση Μπαλάσκα: “Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή!”

2021/06/18 at 2:57 ΜΜ 18/06/2021 NewsRoom

Γράφει το Luben.tv

 

Πιο Μπαλάσκας από ποτέ εμφανίστηκε ο επίσης μπατσοpinion maker της χώρας, Σταύρος Μπαλάσκας. Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Μega» για τη διαφαινόμενη γυναικοκτονία (και μάλιστα γυναικοκτονία μετά σκηνοθεσίας, διότι ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς προσπάθησε να ενοχοποιήσει ανύπαρκτους διαρρήκτες) στα Γλυκά Νερά, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ/πανελατζής κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του όταν πέτυχε να συνδυάσει την expert (λέμε τώρα) γνώμη του με coaching σε μελλοντικά βίαια αγοράκια.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο πιλότο (ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με αυτά όταν η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια) «βλάκα», επειδή δεν κινήθηκε με τον πιο συμφέροντα για τον ίδιο τρόπο, δηλαδή να ειδοποιήσει την ΕΛΑΣ για ό,τι έγινε και πει ότι βρέθηκε εν βρασμώ ψυχής ή κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, αν τα είχε κάνει όλα αυτά, θα πήγαινε το πολύ 5-6 χρόνια φυλακή. Μάλλον κάτι τέτοιο ταιριάζει στα νιάτα του, σε λογική «κρίμα μωρέ νέο παιδί». Φυσικά, η δολοφονημένη γυναίκα ήταν ακόμη πιο νέα, αλλά μικρή σημασία έχουν αυτά.

«Είναι βλάκας δείχνει, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, ότι τα’ χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά, χωρίς να το θέλω, δε λειτουργούσα, πρότερος έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί.»

Δείτε το βίντεο:

 
Και εδώ στο 16’45’‘ :


Σε κάθε περίπτωση, ο 32χρονος πιλότος θα διωχθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Τα δε ΜΜΕ που έπαιξαν χωρίς πολλή σκέψη το σενάριο των αλλοδαπών σαδιστών θα βρουν νέα ασχολία περιγράφοντας το πόσο νέος είναι ο δράστης, πόσο καλό παιδί και άλλα τέτοια points. Και δεν το έκαναν μόνο ΜΜΕ αυτό
 
 
ΠΗΓΗ: LUBEN.TV