Γυμναστήριο ΕΔΟΕΑΠ: Πώς θα προσέρχονται οι ασφαλισμένοι – Τι ισχύει για τα τεστ ανίχνευσης Covid-19

2021/06/11 at 3:23 ΜΜ 11/06/2021 NewsRoom

 
 
O  ΕΔΟΕΑΠ ενημερώνει τους ασφαλισμένους που επιθυμούν να κάνουν χρήση του θεραπευτικού γυμναστηρίου από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στην Αθήνα (κτήριο Ορμινίου) ότι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ λόγω Covid-19, ισχύουν υποχρεωτικώς τα εξής:
·         Η προσέλευση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2107264316) καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
 
·         Πριν από την προσέλευση θα πρέπει να επιδεικνύεται η βεβαίωση διενέργειας του εβδομαδιαίου self test που χορηγείται δωρεάν (μέσω του συστήματος «Εργάνη»)
 
·         Όσοι δε λαμβάνουν το δωρεάν self test από τα φαρμακεία θα πρέπει να το δηλώνουν κατά τον ορισμό του ραντεβού τους. Ο ΕΔΟΕΑΠ θα τους καλύπτει με δωρεάν rapid test (1 φορά ανά εβδομάδα). Κατά την ημέρα του ραντεβού τους θα πρέπει να βρίσκονται 1 ώρα νωρίτερα στο κτήριο της Σισίνη (ισόγειο), ώστε να υπάρχει εύλογος χρόνος για να εξυπηρετηθούν και να εξαχθούν τα αποτελέσματα του τεστ. Με το αρνητικό αποτέλεσμα θα προσέρχονται εν συνεχεία στο γυμναστήριο.