Ν. Ρωμανός ( σε Κανάλι-1) : Ο Σύριζα στηρίζει την πολιτική του υπόσταση στα fake news

2021/06/25 at 12:42 ΜΜ 25/06/2021 NewsRoom 
Ο Σύριζα έχει χτίσει όλη την πολιτική του υπόσταση πάνω στα fake news καθώς καθημερινά όχι απλά αναπαράγει αλλά και κατασκευάζει, χωρίς ποτέ να έχει επανορθώσει κανείς, συμπεριλαμβανομένων, από τον εκπρόσωπο Τύπου τον κ. Ηλιόπουλο – που έχει αναγκαστεί να κατεβάσει tweet – μέχρι τις ίδιες ανακοινώσεις του κόμματος και το επίσημο γραφείο Τύπου και βουλευτές ,δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή  «Πρωινή Ενημέρωση» με τη Λία Λάππα. «Στη ΝΔ, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ασχολούμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό με το να καταρρίπτουμε και να πολεμάμε αυτά τα fake news  και για αυτό αντιδρούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε μία κακή στιγμή» είπε ο κ. Ρωμανός αναφερόμενος και στο διευκρινιστικό tweet που είχε ανεβάσει και έκανε λόγο για αποφυλάκιση του βιαστή των Πετραλώνων με τον νόμο Παρασκευόπουλου.
Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που θέλουν τη ΝΔ να έχει σταθερή πρωτιά 14,8 βαθμών στη πρόθεση ψήφου, ο κ. Ρωμανός τόνισε ότι εξηγείται από τη σταθερότητα της εικόνας της κυβέρνησης και από άλλους παράγοντες. Μεταξύ αυτών, τα αποτελέσματα της διαχείρισης της πανδημίας και στο ότι ακολουθεί πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωρώντας σε μεταρρυθμίσεις παρά τις δυσκολίες και αυτό οι πολίτες το αναγνωρίζουν, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που είναι εκτός τόπου και χρόνου και που λέει όχι σε όλα.
Ο κ. Ρωμανός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο εργασιακό νομοσχέδιο τριών πυλώνων, μεταξύ αυτών, η επικουρική ασφάλιση, την οποία μέχρι τώρα πλήρωναν οι εργαζόμενοι με τις εισφορές τους  και ακολούθως πληρώνονταν οι συντάξεις των συνταξιούχων. Όπως είπε, αυτό αλλάζει και ο νέος εργαζόμενος θα έχει έναν κουμπαρά όπου θα μπαίνουν οι εισφορές του και θα επενδύονται με τρεις επιλογές, από τη πιο συντηρητική έως τη λιγότερο συντηρητική επενδυτικά, ανάλογα με το προφίλ και με την επιλογή που θα κάνει ο ίδιος και με τρόπο που ακολουθείται σε όλες τις προηγμένες χώρες με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.
Το νέο ασφαλιστικό σύστημα κάνει πρωταγωνιστές τους νέους ανθρώπους στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στη διαχείριση των δικών τους εισφορών διασφαλίζοντας τις συντάξεις τους με την αύξηση της επικουρικής ασφάλισης όπου υπάρχει και της απόδοσης των κεφαλαίων, επισήμανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.