Οι 11 ομάδες που προκρίθηκαν στους “16” του Euro

2021/06/22 at 1:07 ΜΜ 22/06/2021 NewsRoomΠέντε θέσεις παραμένουν «κενές», προκειμένου να συμπληρωθεί η «φάση των 16» στο EURO 2020. Οπως είναι γνωστό, η Ολλανδία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ουαλία, η Αυστρία και η Δανία, εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα νοκ-άουτ, με τους πρώτους δύο αγώνες για τους «16» να είναι γνωστοί. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ουαλία-Δανία (19:00) και Ιταλία-Αυστρία (22:00), που θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Ιουνίου.
Παράλληλα όμως και δεδομένων των συνθηκών στους υπόλοιπους ομίλους, μία θέση στις καλύτερες 16 ομάδες της Ευρώπης, έχουν εξασφαλίσει, η Γαλλία, η Αγγλία, η Τσεχία, η Ελβετία και η Σουηδία. Οι Ελβετοί προκρίθηκαν ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες στην φάση των ομίλων, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, έχουν την ευκαιρία και ανάλογα με τα αποτελέσματα στην 3η και τελευταία αγωνιστική, να προκριθούν, ακόμη και είτε ως πρώτες, είτε ως δεύτερες.
Κατά συνέπεια, οι 11 από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν την πορεία τους για την διεκδίκηση του τροπαίου, είναι οι Ιταλία, Ουαλία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία, Γαλλία, Αγγλία, Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία.
 
Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Επίσης, στην εκπομπή Euroshowμε τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.
Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό του PireasNow σε συνεργασία με την PizzaFan !

Νέος Γευστικός διαγωνισμός: Βάζουμε τις πίτσες…βάζετε την μπάλα!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή Ant1