Σκληρή απάντηση Ρωμανού (στο Κανάλι-1) στις καταγγελίες Νεφελούδη περί διαφθοράς της κυβέρνησης και μίζες

2021/06/08 at 3:07 ΜΜ 08/06/2021 NewsRoom 
Σκληρή απάντηση έδωσε μιλώντας αποκλειστικά  στο Κανάλι Ένα 90,4  ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, στις δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα νωρίτερα, στον Βασίλη Ταλαμάγκα και την εκπομπή “Πειραιάς 24”, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, περί διαφθοράς της κυβέρνησης και μίζες.
Ερωτώμενος για το εργασιακό νομοσχέδιο ο κ. Νεφελούδης είπε μεταξύ άλλων ότι ««εμείς δεν κάνουμε παιχνιδάκια με εταιρείες για να παίρνουμε μίζες όπως γίνεται με τη Νέα Δημοκρατία.» Παράλληλα κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι «κατήργησε την ειδική γραμματεία του ΣΕΠΕ και την έκανε γενική διεύθυνση του υπουργείου Εργασίας και τώρα απεκδύεται κάθε πολιτική ευθύνης για την κατάσταση στην αγορά εργασίας».
«Ο κ. Νεφελούδης πιεζόμενος από τα επιχειρήματα για την ψηφιακή κάρτα εργασίας κατέφυγε στην γνωστή μέθοδο της συκοφαντίας και της λάσπης», ήταν η απάντηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού στις κατηγορίες του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας.
«Όλα αυτά ξεκινούν από το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει ένα νομοσχέδιο που έχει μόνο θετικά για τον εργαζόμενο», δήλωσε αποκλειστικά στο Κανάλι Ένα ο κ. Ρωμανός.
https://www.mixcloud.com/KanaliEna904/νίκος-ρωμανός-αποκλειστικές-δηλώσεις-στο-κανάλι-ένα-904/
https://www.mixcloud.com/KanaliEna904/οι-νίκος-ρωμανός-ανδρέας-νεφελούδης-στο-κανάλι-ένα-904-862021/