Τουρνουά «BASKETBALL SUMMER LEAGUE» από τον Ο.Π.Α.Ν. – Που θα δηλώσετε συμμετοχή

2021/06/09 at 3:07 ΜΜ 09/06/2021 NewsRoomΟ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει το τουρνουά «Basketball Summer League», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη.
Στο τουρνουά μπάσκετ μπορούν να συμμετάσχουν  όσοι αγαπούν το άθλημα  και είναι άνω των 18 ετών. Φέτος έχουν θεσπιστεί και χρηματικά  έπαθλα: 1000 ευρώ για την πρώτη ομάδα και 500 ευρώ για τη δεύτερη.
 
Οι αγώνες του δεύτερου  «Basketball Summer League» θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουνίου 2021, στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ «Παναγιώτης Σαλπέας» και «Καμινίων».  
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε  πέρυσι  το τουρνουά «Basketball Summer League»,  επαναλαμβάνεται και φέτος η διοργάνωσή του. Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. έχουν αποδείξει ότι  καθιερώνουν αθλητικά γεγονότα, τα οποία δίνουν  τη δυνατότητα στους πολίτες να  συμμετέχουν σε δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ. Ιδιαίτερα μετά τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού ο κόσμος έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες, όπως    είναι το «Basketball Summer League».  Στόχος μας μ΄ αυτήν τη διοργάνωση είναι να προσφέρουμε μια διέξοδο για άθληση και είμαι  βέβαιος  ότι το τουρνουά  θα έχει μεγάλη απήχηση και ότι θα γίνουν αγώνες που θα τους χαρούν οι συμμετέχοντες».
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 210-4137-708 και στο email: [email protected]