Μπουτσικάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια

2021/07/09 at 12:16 ΜΜ 09/07/2021 NewsRoomΜε άρθρο του στο in.gr, με τίτλο «Τα εμβόλια και ο ΣΥΡΙΖΑ» (https://www.in.gr/2021/07/08/apopsi/ta-emvolia-kai-o-syriza/), ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς & Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης εξαπολύει ευθεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας εμβολιασμού κατά της Covid-10.
 
Ο Βουλευτής υπενθυμίζει τις δηλώσεις Τσίπρα ότι τάχα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «πουλάει ελπίδα, λέγοντας πως έχει δήθεν εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν, ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί» (2/11/2020) και ότι είναι άπιαστος στόχος να γίνονται 25.000 εμβολιασμοί την ημέρα (13/1/2021), τη στιγμή που αφενός εξασφαλίσαμε όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά εμβόλια και όλα δωρεάν για τους Έλληνες πολίτες-κατοίκους και μάλιστα νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία παραλαβής τους και αφετέρου οι εμβολιασμοί σήμερα φτάνουν ή ακόμα και ξεπερνούν ημερησίως τις 100.000.
 
Επιπλέον, ο κ. Μπουτσικάκης υπενθυμίζει ότι σε μια περίοδο που όχι μόνο το ΕΣΥ αλλά και όλος ο ελληνικός λαός έδινε και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινούσε, συμμετείχε και καλούσε σε διαδηλώσεις, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης! Μόνο τους πρώτους δύο μήνες του 2021, εν μέσω lockdown, οργανώθηκαν πάνω από 600 συγκεντρώσεις, με το ΣΥΡΙΖΑ να απορεί δήθεν γιατί αυξάνονταν τα κρούσματα και με τον κ. Τσίπρα να δηλώνει ότι «τολμά» και παίρνει το ρίσκο!
 
Σε όλα αυτά, ο Βουλευτής προσθέτει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής (16/6/2021), ο οποίος, με την κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα, συντάσσεται με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολογεί λέγοντας γιατί δεν κάνει και ο ίδιος το εμβόλιο!
 
Για όλους αυτούς τους λόγους, ο κ. Μπουτσικάκης καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ ότι όχι μόνο δεν στηρίζει την Επιχείρηση «Ελευθερία», αλλά αντιθέτως αποθαρρύνει ανοιχτά όσους συμπολίτες μας επηρεάζονται από τις θεωρίες διάφορων «ψεκασμένων» από το να προσέλθουν να εμβολιαστούν!
 
«Το να «πολακίζουν» συνειδητά, για να μειωθεί η προσέλευση των συμπολιτών μας για εμβολιασμό, να αυξηθούν τα κρούσματα και οι θάνατοι και να ξεσπάσει ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, είναι τουλάχιστον εγκληματικό», τονίζει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής.