Οι γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

2021/07/24 at 10:57 ΜΜ 24/07/2021 NewsRoom

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδηλώσει για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας και φυσικά, οι γυναικείες προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας, ξεχώρισαν με τις λαμπερές τους παρουσίες.

Η φιλοσοφία της φετινής εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι «Η δημοκρατία μας χωράει όλους», γι’ αυτό και στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου έχουν προσκληθεί εκτός φυσικά των πολιτικών αρχηγών, των εκπροσώπων της πολιτικής ζωής και των αντιστασιακών, περίπου 130 άτομα, αλλά και συμβολικές προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Κοινωνίας των Πολιτών. Επιστήμονες που αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής. Επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οινοποιοί, βιοτέχνες και αγρότες. Καθηγητές σχολείων από την ενδοχώρα και τα ακριτικά μας νησιά, οι οποίοι δοκιμάστηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αθλητές, αλλά και πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

 

Το «παρών» έδωσαν επίσης, η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν που δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη», Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφερράτος, γιος του επίσης δολοφονηθέντος εκδότη από τη «17Ν», Νίκου Μομφεράτου.

 



Post Views:
74

Πηγή

Πηγή