Οργισμένη απάντηση της ΝΔ στο «κρεσέντο χυδαιότητας» . – FANTOMAS.GR

2021/07/30 at 4:41 ΜΜ 30/07/2021 NewsRoom

Για «κρεσέντο χυδαιότητας του κ. Καρτερού» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Καρτερός, βασικός αρθρογράφος της Αυγής, στενός συνεργάτης και λογογράφος του κ. Τσίπρα και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του όταν ήταν πρωθυπουργός, υπηρετώντας τη γραμμή του αρχηγού του, επιδίδεται σε ένα νέο κρεσέντο χυδαιότητας. Κι αυτήν τη φορά όχι μόνο κατά του πρωθυπουργού και της συζύγου του αλλά και κατά των παιδιών του», επισημαίνει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

«Το δηλητήριο φθάνει μέχρι και στην κορυφαία αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη. Κι όλα αυτά όχι με κάποια πολιτική αφορμή, με κάποια παρέμβαση ή κάποια δήλωσή τους. Μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και είναι αυτοί που είναι. Το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, πίσω από τη μάσκα του δήθεν προοδευτικού», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Σε άρθρο στο χθεσινό φύλλο της «Αυγής», το οποίο τιτλοφόρησε ως «Η σαπουνόπερα της δυναστείας Μητσοτάκη», αναφέρθηκε στη σχέση του γιου του πρωθυπουργού με την τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, ασκώντας κριτική στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι αφήνει να προβάλλεται η προσωπική ζωή του ίδιου του του γιου χωρίς να τον προστατεύει.

Post Views:
65

Πηγή

Πηγή