Στη Ρόδο στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2022 το 21ο Παγκόσμιο  Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας

2021/07/12 at 5:50 ΜΜ 12/07/2021 NewsRoom 
 
Στη Ρόδο στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο του RODOS PALACE, θα πραγματοποιηθεί το 21ο Παγκόσμιο  Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας για τον Καρκίνο του Μαστού και την Υγεία του Μαστού (21th SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Health Care), όπου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες Επιστημονικές και Τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στην υγεία του μαστού και τον καρκίνο του μαστού.
Με καθυστέρηση δύο ετών και παρά τις περί αντιθέτου πιέσεις για την πραγματοποίηση ενός ψηφιακού/διαδικτυακού Συνεδρίου, η ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Γυναικολόγος- Χειρουργός- Μαστολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Εθνικός Εκπρόσωπος στην Ε.Ε. για τον καρκίνο του μαστού και τα Κέντρα μαστού και Διευθύντρια της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, Δρ Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, επέμεινε και πέτυχε την πραγματοποίηση ενός διά ζώσης Συνεδρίου, με τόλμη, αγάπη και πίστη στο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επωφεληθεί από τα προνόμια που απορρέουν από ενός τέτοιου διαμετρήματος Συνεδρίου, που είναι  Επιστημονικά, Τουριστικά, Οικονομικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά.
Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α. Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου Κ.  κ. Βαρθολομαίου Α’.
Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι η Καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου –Μουζάκα και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ο διακεκριμένος Παθολόγος– Ογκολόγος Δρ Πάρις Κοσμίδης.
Το Συνέδριο υποστηρίζεται από πλήθος πολιτικών, θεσμικών και επιστημονικών φορέων: Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Τουρισμού,  ΕΟΤ,  Περιφέρεια Αττικής,  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου,  Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ρόδου, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,  Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας (I.H.T.C.) και Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής.
Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στο
www.sisbreastcancerhealthcarecongress.org