Μεγάλη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», στο Βεάκειο

2021/08/02 at 5:45 ΜΜ 02/08/2021 NewsRoomΞεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», η οποία είναι μια παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, στις 21:30, στο Βεάκειο Θέατρο και τα τραγούδια ερμηνεύουν οι κ.κ Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Βελισσάριος και η κα Σαββέρια Μαργιόλα.
Τη μουσική επιμέλεια έχει ο κ. Θανάσης Βασιλάς.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Βεάκειο Θέατρο θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η οποία είναι μια παραγωγή του Ο.Π.Α.Ν..
Όσοι παρευρεθούν στο Βεάκειο Θέατρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δημιουργιών ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», που στόχο έχει να αναδείξει το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, έχει δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπράττοντας με καταξιωμένους καλλιτέχνες της παλιάς και της νέας γενιάς.
Η σκηνή του Βεακείου φιλοξενεί κι αυτό το καλοκαίρι εκδηλώσεις με σπουδαίους καλλιτέχνες, σε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, κρατώντας ζωντανό τον πολιτισμό στον Πειραιά.
Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που παρουσιάζει αποτελούν έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας και τις έχουν «αγκαλιάσει» οι κάτοικοι και οι επισκέπτες από όλη την Αττική».
Ο Πειραιάς τιμά τους μεγάλους δημιουργούς και δίνει την ευκαιρία σε όλους να παρευρεθούν στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο και να ακούσουν από κοντά τις μεγαλύτερες λαϊκές και λυρικές επιτυχίες του μεγάλου αυτού συνθέτη, με ερμηνευτές τον Δημήτρη Μπάση, τον Μπάμπη Βελισσάριο και την Σαββέρια Μαργιόλα.
Η προπώληση ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου και αναμένουμε την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού».
Η συγκεκριμένη συναυλία, όπως και όλο το πρόγραμμα του Βεακείου Θεάτρου πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του covid-19, που έχουν ανακοινώσει οι υγειονομικές αρχές, για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων.
Προπώληση εισιτηρίων : Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου, εντός του θεάτρου, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 -14:00.
Βεάκειο Θέατρο : στο ταμείο του Θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά: 210.41.43.310 (10:00-14:00)
Βεάκειο Θέατρο : 210.42.26.330
Ο.Π.Α.Ν.: 210.41.37.708, 41.77.389, 41.36.355