Κόντρες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Καλλιάνο

2021/09/05 at 1:55 ΜΜ 05/09/2021 NewsRoom*Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας – απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ*
Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνωρισε και ο ιδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται οπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας.
Η Νεα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με οτι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, ειναι καθήκον της Πολιτείας να προστατευει τα θύματα βιασμού, τα οποια πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά οπως προβλέπει ο νόμος.
Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν.​