Διάγγελμα Μητσοτάκη

2021/11/17 at 9:08 ΠΜ 17/11/2021 newsroomΣτον ελληνικό λαό θα απευθύνει αύριο (18.11.2021) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού έρχεται ενώ καλπάζει η πανδημία του κορονοϊού αλλά η κυβέρνηση τονίζει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα.

Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, θα προτρέψει τους πολίτες που ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν, απευθύνοντας κάλεσμα και σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν την τρίτη ενισχυτική δόση, προκειμένου να θωρακιστούν απέναντι στην Covid.

Τα επιδημιολογικά στοιχεία των τελευταίων ημερών με την μεγάλη εξάπλωση της Covid δεν επιτρέπουν εφησυχασμό, ιδίως ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων που αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη κινητικότητα των πολιτών και αύξηση των μετακινήσεων.