Σήμερα για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

2021/12/22 at 9:24 ΠΜ 22/12/2021 newsroomΟλυμπιακός-Λεβαδειακός, πράξη δεύτερη. Οι Πειραιώτες φιλοξενούν (19:00, Cosmotesports1, ) τους Βοιωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από το 3-2 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, οι Βοιωτοί, έχουν προίκα το υπέρ τους σκορ, αλλά γνωρίζουν ότι πάνε στη «μάχη» ως μεγάλο αουτσάιντερ και θα παλέψουν δίχως άγχος για το καλύτερο δυνατό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μια σημαντική απουσία, του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε μια μικροεπέμβαση για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού του χεριού. Εκτός είναι και ο Κούντε, ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεν παίζει καθόλου τον τελευταίο καιρό. Επίσης, είναι στην αποστολή ο Κίτσος, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει την ομάδα του, θα δώσει ανάσες σε βασικά εργαλεία του, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τόσες πολλές αλλαγές, όπως στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο παρατάχθηκαν κατά βάση με ρεζέρβες.