Δεν θα γίνει το Ολυμπιακός – Αστέρας

2022/01/08 at 3:42 ΜΜ 08/01/2022 newsroomΌπως ανακοινώθηκε από τη λίγκα, ούτε το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι Πειραιώτες είχαν νέους παίκτες θετικούς στον ιό και έτσι η αυριανή (09/01) αναμέτρηση αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας και θα υπάρξει νέος προγραμματισμός για το πότε θα γίνει το ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.