Ο Αρης πέρασε από το Αγρίνιο

2022/01/30 at 3:29 ΜΜ 30/01/2022 newsroomΜε δύο πέναλτι από Καμαρά και Ματίγια αντίστοιχα, ο Άρης «ξόρκισε» την κατάρα της λευκής βούλας, που έκανε την εμφάνισή της στη Λαμία μεσοβδόμαδα, και πέρα νικηφόρα από το Αγρίνιο παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρώτα γκολ και πρώτη νίκη στο 2022 για τους Θεσσαλονικείς, που διέκοψαν το νικηφόρο σερί των Αγρινιωτών, που είχαν ωστόσο δύο δοκάρια, ακυρωθέν γκολ αλλά και πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ο Άρης “αιφνιδίασε” τον Παναιτωλικό στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού μόλις μετά από 2,5 λεπτά αγώνα, ο Καμαρά έκανε φοβερή ντρίπλα στα όρια της περιοχής και κέρδισε πέναλτι. Ο Ματίγια ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την ομάδα του από πολύ νωρίς.

Στο 18’, ο Καμαρά βρήκε όμορφα τον αφύλακτο Ντάνιελ Μαντσίνι, τον οποίο ανέτρεψε ο Νίκος Μελίσσας. Νέο πέναλτι, μόνο που αυτή τη φορά ο Μαυριτανός φορ ήταν που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, για το 0-2.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μάλης, Βργκοτς (63’ Μόρσεϊ), Αντούνες, Φλόρες (84’ Τσιγγάρας), Μεντόσα, Ντουάρτε (63’ Μάρτενσον), Μπαρμπόσα (84’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Βέργος).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (74’ Σάκιτς), Μαντσίνι (62’ Ματέο), Εντιαγέ (84’ Μάνος), Γκάμα (62΄Ιτούρμπε), Καμαρά (90’ Λόπεθ).