Τηλεφώνημα σε Μπριζίτ: Ο Μακρόν είναι με τον εραστή του!

2022/01/11 at 4:02 ΜΜ 11/01/2022 newsroomΟσο αντέχει ο Μακρόν τόσο η ακροδεξιά θα τον…πυροβολεί με κάθε τρόπο. Μετά τις αθλιότητες σε βάρος της Μπριζίτ Μακρόν , για την οποία ανέφεραν ότι είναι τρανσέξουαλ και ονομάζεται Ζαν Μισέλ Τρονιέ,  σειρά πήρε ο σύζυγός της, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φέρεται να είναι γκέι και να έχεi εκτός από σύζυγο και …εραστή.

Γαλλικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες από το δίκτυο BFM υποστηρίζει ότι, η Μπριζίτ Μακρόν έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο ένας άγνωστος φέρεται να της είπε ότι ο πρόεδρος της χώρας ήταν μe ένα γκέι εραστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ντοκιμανταίρ, παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του Ελιζέ, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα».

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Gala» όπως και η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πολιτικός σχολιαστής, Νικολά Πριζέτ, προέβη σε αυτό τον ισχυρισμό στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες το βράδυ, υπό τον τίτλο: «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, επιβεβαίωσε ότι η Μπριζίτ ένιωσε συντετριμμένη από το τηλεφώνημα κι ότι είπε σε φίλους της:
«Συνειδητοποιείτε τι τολμούν να πουν; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας του Μακρόν κυκλοφορούν στη Γαλλία από το 2017, όταν άρχισε να καταγράφεται δημοσκοπική άνοδος του πρώην υπουργού Οικονομίας επί Ολάντ.

Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι, ο τότε ανεξάρτητος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν που διεκδικούσε τη γαλλική προεδρία, είχε «διπλή ζωή» κι ότι ήταν ζευγάρι με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Γαλλικής Ραδιοφωνίας “Radio France”, Ματιέ Γκαλέ.