Ζωή Ράπτη προς ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε να είστε αρνητές των πάντων

2022/01/10 at 11:32 ΠΜ 10/01/2022 newsroom«Εάν δεν είχαμε προχωρήσει στο άνοιγμα των σχολείων, δεν θα είχαμε αυτό το αυξημένο και καθολικό «testing», σε πάνω από 1.500.000 ανθρώπους σήμερα, που προφυλάσσει τόσο τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, όσο και το περιβάλλον τους.

Για αυτό καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να σπέρνει την καταστροφολογία, και να διασπείρει fakenews, να στηρίξει την εθνική προσπάθεια που είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας».

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής ΝΔ (Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών) Ζωή Ράπτη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

H κυρία Ράπτη αναφερόμενη στην κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα των σχολείων επισήμανε μεταξύ άλλων: «Εμείς θέλουμε τα σχολεία ανοιχτά, όχι μόνο για λόγους εκπαιδευτικούς αλλά και για λόγους ψυχικής υγείας των παιδιών μας. Είναι πολύ κρίμα να αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια που γίνεται σε όλες τις χώρες. Όλη η Ευρώπη έχει ανοίξει τα σχολεία , σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε να μην ανοίξουν. Αλλά αυτό κάνει δυο χρόνια τώρα.

Μιλούσε και μιλάει είτε για «αχρείαστο ρίσκο», είτε για «καταστροφική επιλογή» κάθε φορά που άνοιγαν τα σχολεία. Εδώ μιλάμε για αρνητές των πάντων. Από τα self test , που έλεγαν ψευδώς ότι τα πήραμε από την Siemens, μέχρι και αναστολή λειτουργίας νοσοκομείου που ποτέ δεν έγινε».

Αναφερόμενη τέλος η Υφυπουργός Υγείας στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ έχει επιλέξει την ανοσία της αγέλης τόνισε ότι: «Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ διασπείρει fake news. Μοιράσαμε δωρεάν, 7 εκατομμύρια τεστ, κάνουμε κάθε μέρα και δωρεάν rapid test και μοριακά στις δημόσιες δομές και στα σημεία του ΕΟΔΥ, παίρνουμε μέτρα, τα οποία έχουν κόστος και τα οποία δεν έχει στηρίξει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλούν για «ανοησία της αγέλης»; Εμάς μας ενδιαφέρει να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών και όχι να κάνουμε μικροκομματική πολιτική με την πανδημία».