Η νέα εκπομπή του BLUE SKY: CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε”

2022/02/04 at 10:52 ΠΜ 04/02/2022 newsroomΣτην εποχή μας όλα περιστρέφονται γύρω από το διαδίκτυο, η τεχνολογία και οι νέες εφαρμογές μας κατακλύζουν. Πόσο σωστά είμαστε ενημερωμένοι;
Το BLUE SKY σε συνεργασία με την καλύτερη επιστημονική ομάδα της χώρας του CSII institute, CSIi ( Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας), ξεκινούν μια σειρά εκπομπών με στόχο την έγκυρη και σωστή ενημέρωση του κοινού.
Από την Τρίτη 8/2 και κάθε Τρίτη στις 17:00 θα προβάλλεται μια ωριαία εκπομπή με τίτλο “CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε”
Σκοπός της εκπομπής είναι να αναδείξει και να ενημερώσει το κοινό για θέματα τεχνολογίας, την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, την ορθή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και για επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα για όλη την οικογένεια.
Κάθε εβδομάδα θα αναλύεται ένα θέμα από τον Ιδρυτή και Προέδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας κ. Μανώλη Σφακιανάκη, την Διευθύντρια του Ινστιτούτου και κλινικής Εγκληματολόγου κ. Κέλλυς Ιωάννου όσο και άλλων συνεργατών και προσκεκλημένων.
Την εκπομπή θα παρουσιάζει η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων κ. Ήβη Χρυσού.
Οι βασικές ενότητες της εκπομπής θα είναι: Cyber Security, Ψυχική Υγεία, Ψηφιακοί Πολίτες.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεφωνικές γραμμές θα είναι ανοικτές για τους τηλεθεατές, για άμεση απάντηση για όλα όσα θέλουν να μάθουν. Πρακτικές συμβουλές για την ασφαλή και ορθή χρήση του Διαδικτύου, πρακτικοί οδηγοί, φαινόμενα όπως το cyber bullying, ο διαδικτυακός εθισμός, ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος για τα μέλη της οικογένειας αλλά και για τους επαγγελματίες, η ενασχόληση με το gaming αλλά και θέματα ψυχικής υγείας όπως μορφές, φαινόμενα και τρόποι εξάλειψης της βίας, είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε από διαφορετικές πλευρές κάθε φορά στο κοινό της εκπομπής.

“CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε”
Τρίτη 17:00 στο BLUE SKY
Σάββατο στις 17:00 σε επανάληψη

Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε live streaming από το site blueskytv.gr

LIVE TV

επίσης δείτε τις εκπομπές
YouTube / blueskytv
Dailymotion.com/blueskytv