Προς πώληση το www.eklogika.gr μετά από 13 χρόνια λειτουργίας

2022/02/14 at 5:20 ΜΜ 14/02/2022 newsroomΣε διαδικασίες πώλησης έχουν δρομολογήσει οι ιδιοκτήτες του το www.eklogika.gr , 13 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του και ήδη βρίσκονται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Το eklogika.gr  θεωρείται ίσως το πληρέστερο και απολύτως έγκυρο πολιτικό – ειδησεογραφικό – εκλογικό website, μοναδικό το είδος του, μέλος του e-Media από τις 25-4-2017 (αρ. μέλους 12955).
Ταυτόχρονα το eklogika.gr έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη online «τράπεζα» για  θέματα πολιτικής και εκλογών και αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο και πολύ ισχυρό, θεματικό, brand name. Είναι ενημερωτικό αλλά και διαδραστικό .

Οι συντάκτες του έχουν επεξεργαστεί και αναρτήσει περισσότερες από 75.000  ειδήσεις μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει επίση,ς περισσότερες από 8.000 αναρτήσεις και θέματα πληροφοριών για τις κυβερνήσεις, τα κόμματα, τη Βουλή, το Ευρωκοινοβούλιο, την Αυτοδιοίκηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σημαντικά αφιερώματα για μεγάλα γεγονότα από το 2009 έως σήμερα. Ξεχωριστά το eklogika.gr περιλαμβάνει περισσότερες από 14500 σελίδες με ειδικό υλικό πληροφοριών για εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, εκλογές αυτοδιοίκησης και τα αποτελέσματά τους, καθώς και χιλιάδες βιογραφικά πολιτικών, υπουργών, βουλευτών, δημάρχων, περιφερειακών.
Οι πρωτότυπες αναρτήσεις στο eklogika.gr, επεξεργασμένες από τους συντάκτες του,  ξεπερνούν τις 100000, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 75000 πολιτικές ειδήσεις.
Το portal eklogika.gr εκτός  από την κεντρική πολιτικο-ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.eklogika.gr , περιλαμβάνει επίσης την webtv.eklogika.gr, την  politicalpedia.eklogika.gr (με πολύ μεγάλο ανεπεξέργαστο πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο) και την ιστοσελίδα παρουσίασης πρωτοσέλιδων τύπου, press-today.gr.