Δίωξη για ανθρωποκτονία στη μητέρα των τριών παιδιών !

2022/03/30 at 3:45 ΜΜ 30/03/2022 newsroomΔίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η δίωξη αφορά την υπόθεση της Τζωρτζίνας ενώ θα εξεταστούν και οι άλλοι δύο θάνατοι.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ καθοριστικά ήταν τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του NEWS 24/7, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η μάνα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα προσήχθη και οδηγείται στην Ασφάλεια Αττικής για να εξεταστεί και από εκεί στην Εισαγγελέα, η οποία διέταξε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Καθώς όλα δείχνουν, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην Τζωρτζίνα, φανέρωσαν ότι στον οργανισμό της υπήρχε συγκέντρωση αναισθητικού φαρμάκου (κεταμίνη) που δεν δικαιολογείται η χορήγησή του από τις νοσηλείες που είχαν προηγηθεί στα νοσοκομεία απ’ όπου πέρασε και έτσι πλέον οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

ADVERTISING
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της εισαγγελέως ήρθε μετά από πληροφόρησή της από την ΜΚΟ «Κλίμακα», ότι η μάνα των τριών παιδιών εξέφρασε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται πως η κεταμίνη είναι ουσία που χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες για αντικαταθλιπτικά. Τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται πιθανότατα έως αύριο, έπειτα από ανάλυση σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Η ουσία δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή που είχαν δώσει οι γιατροί.