Ο Ολυμπιακός 71-54 τη Μονακό στο ΣΕΦ

2022/04/20 at 9:28 ΜΜ 20/04/2022 newsroomΟ Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην άμυνα και διέλυσε με 71-54 τη Μονακό στο ΣΕΦ, κάνοντας άνετα το 1-0 στη σειρά των play off της Euroleague και το πρώτο “βήμα” για την πρόκριση στο Final 4.

Οι Πειραιώτες “κλείδωσαν” τον Μάικ Τζέιμς και τους Μονεγάσκους στην άμυνα, με τον Τόμας Γουόκαπ να κάνει το καλύτερό του ματς με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, και “καθάρισαν” ουσιαστικά το παιχνίδι από το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ έφθασε το 25-11.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν εντυπωσίασε με την επίθεσή της, αλλά βρήκε λύσεις, με τον Γουόκαπ να έχει 11 πόντους (με 4/5 σουτ και 4 κλεψίματα) και τους ΜακΚίσικ, Σλούκα και Πρίντεζη να πετυχαίνουν μεγάλα τρίποντα στο τέλος του αγώνα, όταν η Μονακό προσπάθησε να αντεπιτεθεί. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει έτσι το 2-0 πια, στο επόμενο ματς της Μεγάλης Παρασκευής.

O Σλούκας

«Πρώτα από όλα ξέραμε ότι θα έχουμε πίεση και ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά με αυτόν τον κόσμο δεν χάνεις. Η άμυνά ήταν εξαιρετική και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον κόσμο: «Ήταν καταπληκτικοί και είμαστε περήφανοι. Του ευχαριστούμε και τους περιμένουμε την Παρασκευή».