Αποκαλύψεις σοκ με τη 12χρονη που τη βίαζε ο πατέρας της

2022/05/13 at 9:30 ΠΜ 13/05/2022 newsroomΑποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα της στη Φλώρινα, που είδε εχθές το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, η Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, δημοσιογράφος από την περιοχή, επισήμανε ότι, σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε «δεδομένη» την κακοποίηση και αυτό προκύπτει και από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, σημείωσε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

η ιατροδικαστική έκθεση

Όπως είναι γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το DNA.

Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα αν οι σεξουαλικές πράξεις του πατέρα γίνονταν κατ’ εξακολούθηση.

Η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Ο κ. Ιορδάνης Μπάντης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου δήλωσε σχετικά με το περιστατικό πως η τοπική κοινωνία του δήμου έχει συγκλονιστεί από το άκουσμα αυτης της υπόθεσης ενώ αναφερόμενος για την οικογένεια του δράστη υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να δείχνει εργατικός και φιλότιμος.

«Μια καθιερωμένη επίσκεψη του σχολικού ψυχολόγου στο σχολείο της 12χρονης κοπέλας. Εκεί ο ψυχολόγος διαπίστωσε πως η μικρή ήταν καπώς περίεργη. Το παιδάκι του ανοίχτηκε και τότε οι δάσκαλοι και ο ψυχολόγος έπεσαν από τα σύννεφα από αυτά που άκουσαν από την 12χρονη μαθήτρια για την ίδιο της τον πατέρα. Η μητέρα δεν ξέρουμε αν γνώριζε κάτι, ίσως να δεχόταν και η ίδια βία από τον σύζυγό της. Ήταν εργατικός και βοηθούσε στα ζώα τους κτηνοτρόφους και όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού δεν είχε δείξει ποτέ του κάτι περιέργο».