Επεσαν σφαλιάρες στη Μύκονο

2022/05/14 at 4:47 ΜΜ 14/05/2022 newsroomΧοντρό επεισόδιο μεταξύ συνέβη πριν από λίγες ώρες στη περιοχή Κόρφος στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αφορμή της διένεξης ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος πετούσε τα όμβρια στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Μυκόνου, επιχείρησαν σήμερα το πρωί να ξηλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον ίδιο τον ξενοδόχο.

 

Μάλιστα ο γιος του ξενοδόχου φέρεται να χτύπησε με σφαλιάρα τον πρόεδρο του Σωματείου Σκαφών, όταν εκείνος προσπάθησε να τραβήξει βίντεο τον ξυλοδαρμό του γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΜ τη στιγμή που προσπαθούσαν να αποξιλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις. Ο πρόεδρος του Σωματείου Σκαφών κατέφυγε στις αστυνομικές και λιμενικες Αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης.

Οι παράνομες σωληνώσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είχαν τοποθετηθεί  πάνω στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης. Εκεί δηλαδή που έχει σωλήνες η ΔΕΥΑΜ για να παίρνει νερό για τις αφαλατώσεις. Είχε ζητηθεί και εγγράφως στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να τις αφαιρέσει ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα σημερινά έκτροπα με τον ξυλοδαρμό του προέδρου Ομίλου Σκαφών, Μαθιου Κουσαθανα, ο οποίος μετά την επίθεση μετέβη στην Υποδιευθυνση Αστυνομίας Μυκόνου για να καταθέσει μήνυση.

Μήνυση προς τον ξενοδόχο έχει καταθέσει και ο γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ για εξύβριση και χειροδικία.

Πηγή πρώτο θέμα