«Μαμά, σ’ αγαπώ και σε προσέχω» – Μια ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

2022/05/06 at 3:27 ΠΜ 06/05/2022 NewsDesk NewsRoomΜια ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα πρόκειται να φιλοξενηθεί στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας με τίτλο ««Μαμά, σ’ αγαπώ και σε προσέχω» συνδιοργανώνεται από το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθούν εκπαιδευτικές δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια, ενημερωτικές συζητήσεις με τους γονείς, μουσικοκινητικά δρώμενα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά αλλά και εικαστικές δημιουργίες με ευχές και μηνύματα αγάπης για τη μητέρα.

Για τη Γιορτή της Μητέρας θα παρουσιαστεί έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και όμορων δήμων. Ταυτόχρονα μικροί μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν μουσικά την εκδήλωση με τραγουδάκια και μηνύματα αγάπης αφιερωμένα στη μαμά τους. Πρόκειται για μηνύματα πρόληψης, όπως τα σκέφτηκαν και θα μεταφέρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα παιδιά.

Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης θα έχει τον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παιδαγωγοί θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με χειροτεχνίες, τις οποίες θα ετοιμάσουν, για να χαρίσουν στις μαμάδες τους.