Τι έγινε στην παρουσίαση του βιβλίου της Ζέφης Δημαδάμα

2022/05/11 at 10:09 ΠΜ 11/05/2022 newsroomΣτιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Roof Garden Olympias για το νέο βιβλίο της κ. Ζέφης Δημαδάμα με τίτλο :
” Βιώσιμη Οικονομική Ανάπτυξη η Ενσωμάτωση των 17Στόχων του ΟΗΕ Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Διαστάσεις ”.

Η συγγραφέας κ. Ζέφη Δημαδάμα και η διευθύντρια εκδόσεων κ. Κατερίνα Μάρκου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων ήταν: o τ. υπουργός Σπύρος Κουβέλης, ο τ. Πρύτανης τοηυ Παντείου Γρηγόρης Τσαλτας, ο καθηγητής του Παντείου Κώστας Υφαντής, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιά Νίκος Φαραντούρης, η διευθύντρια του ομίλου Sami Resort κ. Ελένη Ανδρεάδη, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο κ. Καλπαδάκης, ο τ. υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο τ. υπουργός κ. Καρχιμάκης, ο τ. Περιφεριάρχης κ. Σγουρός, η δημοσιογράφος Νίνα Κασιματη, η δημοσιογράφος Χρύσα Γεωργακοπούλου, ο κ. Άνδρέας Τσούνης, Ο δημοσιογράφος κ. Παπαγιαννης και πλήθος κόσμου. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους.

#papazisi_publishers #papazisi_books #εκδοσεις_παπαζηση #παρουσιαση_βιβλιου #βιβλιο #βιβλια #readmorebooks #readmore #books #book #diavazoume #vivlia #ενεργεια