Εικόνες ντροπής μια ανάσα από το τελωνείο της Κακαβιάς (φωτό)

2022/08/20 at 8:50 ΠΜ 20/08/2022 newsroomΤο Τελωνείο της Κακαβιάς είναι ένας από τους φορείς που βραβεύονται για την δράση τους από τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

 

Μάλιστα Τελωνείο διακρίθηκε για την δουλειά του και τις υποθέσεις που χειρίστηκε τόσο για την διάρκεια του 2019 όσο και του 2020.

Για αυτή τη δράση πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια σε όλους. Ελα όμως που αυτήν την εικόνα επιτυχίας, έρχονται να χαλάσουν οι εικόνες ντροπής που επικρατούν στις τουαλέτες, που οι πληροφορίες μας, λένε ότι είναι αρμοδιότητας του Δήμου Καλπακίου. Πραγματικά οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ντροπιαστικές για ένα τελωνείο, που αποτελεί πύλη εισόδου για χιλιάδες ανθρώπους και σίγουρα δεν μας κατατάσσουν στις πολιτισμένες χώρες της ΕΕ.

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε εάν ευθύνεται ο δήμος, το Υπουργείο, ή το Υπουργείο Υγείας πρέπει να παρέμβει και να κάνει έλεγχο γιατί εκτός από θέμα αισθητικής είναι και θέμα Υγιεινής, αλλά αυτή η κατάσταση ντροπής και προσβολής για τη χώρα μας πρέπει να αλλάξει. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος για τη χώρα μας, ερχόμενος από την  Αλβανία.  Το λόγο έχουν οι κκ Σταικούρας και Πλεύρης αλλά και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και φυσικά ο δήμαρχος του Καλπακίου,  είτε ο χώρος του ανήκει είτε όχι. Θα περιμένουμε…