Στο Φάληρο σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

2022/08/18 at 9:17 ΜΜ 18/08/2022 newsroomΟ Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.

Μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και την εξασφάλιση της παρουσίας του σε ευρωπαϊκό όμιλο, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Φαλήρου, ωστόσο πέταξε στα… σκουπίδια πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο
Η ομάδα του Κορμπεράν ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποιώντας μία θετική εμφάνιση, η οποία δεν συνοδεύτηκε με νίκη.
ο Απόλλωνας έκανε το 1-0 με τον Γιάνγκα. Η μπάλα μετά από σουτ κόντραρε στον Σισέ και κατέληξε στον Γιάνγκα, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Στο 29’, ο Χουάνγκ κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού με ένα πολύ όμορφο τέρμα, «γράφοντας» παράλληλα το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του α’ μέρους. Ο Νοτιοκορεάτης πήρε τη μπάλα από τον Ρέαμπτσιουκ, ντρίμπλαρε, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε με ψύχραιμο πλασέ τον Γιοβάνοβιτς.