Δραπέτευσε ο Αστέρας από τη Λαμία

2022/09/03 at 7:01 ΜΜ 03/09/2022 newsroomΟ Αστέρας Τρίπολης πήρε την τρίτη ισοπαλία του σε τρία παιχνίδια στη φετινή Super League 1, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας, η οποία έχει πια δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μία αγωνιστική μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας Τρίπολης “πιέστηκε” αρκετά από τη Λαμία στο παιχνίδι, αλλά με τον Παπαδόπουλο να κρατάει ξανά το μηδέν στην εστία του, οι Αρκάδες έφυγαν “αλώβητοι” από το ματς.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να “απειλούν” με τον Μπενίτο και τους Λαμιώτες να “απαντούν” με Νούνιες και Ντε Βισέντι, η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο και έκλεισαν τον Αστέρα Τρίπολης στα καρέ του. Σπατάλησαν όμως σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη, Σλίβκα και Μαρμεντίνι, ενώ ο Παπαδόπουλος είπε “όχι” στον Μπεχαράνο στην καλύτερη στιγμή του αγώνα στις καθυστερήσεις. Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τη Λαμία να εξασφαλίζει το δεύτερο βαθμό σε τρεις αγώνες, την ώρα που οι Αρκάδες “μετρούν” το 3/3 στις ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις στο Λαμία – Αστέρας Τρίπολης
Λαμία (Φέστα): Σαρανοφ – Σιμόν Αντετζο Κορνέζος Γκορανοφ – Μπεχαρανο, Σλιβκα – Τσιλουλης (λ.τ.ρ. 85’ Μαρμεντίνι) Ντε Βινσέντι (69’ Ασκόφσκι), Νούνιες (68’ Τζανδάρης) – Γιακουμάκης (68’ Μποάτσι)

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες – Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Λέο Τιλίκα) – Μπερτόγλιο (93′ Μπερτόγλιο), Γκαρντάφσκι (63’ Σονί), Ριέρα (46’ Μπαράλες) – Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).