Δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ

2022/09/08 at 2:56 ΜΜ 08/09/2022 newsroomΥπό ιατρική παρακολούθηση τέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. «Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το παλάτι. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι στο πλευρό της βασίλισσας έσπευσαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η βασίλισσα παραμένει στο Μπαλμόραλ» προσθέτει το Μπάκιγχαμ.

Στο Μπαλμόραλ, έσπευσαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, όπως και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Η δούκισσα της Κορνουάλης επρόκειτο αύριο Παρασκευή να τελέσει τα εγκαίνια σε νέο κέντρο επισκεπτών στα σύνορα της Σκωτίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας τα εγκαίνια «φαίνεται πιθανό» ότι θα ακυρωθούν. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι στο κάστρο της Σκωτίας βρίσκεται η πριγκίπισσα Άννα, ενώ κατευθύνονται οι πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ.