Εβδομάδα εθνικών ομάδων με κρίσιμα παιχνίδια στο Nations League

2022/09/19 at 9:23 ΠΜ 19/09/2022 NewsDesk NewsRoom

  • Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα για να διεξαχθούν οι 2 τελευταίες αγωνιστές των ομίλων του Nations League.

Πολλές είναι οι δυνατές αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού σε αρκετούς ομίλους κρίνεται η πρώτη θέση.

Η Εθνική Ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League μετά τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στόχος της είναι να πετύχει 2 ακόμα νίκες, στα παιχνίδια με την Κύπρο στη Λάρνακα (Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 21:45) και τη Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 21:45).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Nations League.

Ο αγώνας Κύπρος-Ελλάδα παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ουκρανία και Σκωτία διεκδικούν την πρώτη θέση

Την Τετάρτη γίνεται το πρώτο παιχνίδι του NationsLeague ανάμεσα στη Σκωτία και την Ουκρανία, ο οποίος είχε αναβληθεί τον Ιούνιο, επειδή οι δύο ομάδες έδωσαν αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ουκρανία κέρδισε με 1-3 στον ημιτελικό των play offστη Γλασκώβη, όμως στον τελικό ηττήθηκε με 1-0 από την Ουαλία στο Κάρντιφ.

Ο αγώνας της Τετάρτης είναι κρίσιμος στη μάχη για την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία τουNations League. Η Ουκρανία προηγείται στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας με 7 βαθμούς και η Σκωτία την ακολουθεί με 6.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Σκωτία-Ουκρανία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα του Nations League περιλαμβάνει 10 αγώνες της πρώτης, της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας.

Ντέρμπι κορυφής Κροατία-Δανία στο Ζάγκρεμπ

Ξεχωρίζουν τα 4 παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας. Στον πρώτο όμιλο γίνεται στο Ζάγκρεμπ το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Κροατία και τη Δανία. Στο Παρίσι η Γαλλία υποδέχεται την Αυστρία.

Στη βαθμολογία προηγείται η Δανία με 9 βαθμούς και την ακολουθούν η Κροατία με 7, η Αυστρία με 4, ενώ ουραγός είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με 2 πόντους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες Γαλλία-Αυστρία και Κροατία-Δανία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στον τέταρτο όμιλο, παίζουν το Βέλγιο με την Ουαλία στις Βρυξέλλες και η Πολωνία με την Ολλανδία στη Βαρσοβία.

Την πρώτη θέση διεκδικούν η Ολλανδία με 10 βαθμούς και το Βέλγιο με 7. Την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία προσπαθούν να αποφύγουν η Πολωνία με 4 βαθμούς και η Ουαλία με 1.

Και στα παιχνίδια Πολωνία-Ολλανδία και Βέλγιο-Ουαλίατο Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.