Περιφέρεια: «Πράσινο φως» για τη λειτουργία της OPAP Arena

2022/09/21 at 6:47 ΜΜ 21/09/2022 newsroomΤο «πράσινο φως» για τη λειτουργία της OPAP Arena άναψε οριστικά μετά τον τελικό έλεγχο που λάμβανε χώρα από το πρωί της Τετάρτης (21/9) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν την πολύωρη τελική επιθεώρηση σε όλους τους χώρους για να επιβεβαιώσουν ότι έγιναν όλα όσα έπρεπε προκειμένου η OPAP Arena να πάρει άδεια λειτουργίας.

Η εισήγηση ήταν θετική με την ΑΕΚ ετοιμάζεται πλέον για τα εγκαίνια, αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της εποχής της Νέας Φιλαδέλφειας, με την Ένωση να επιστρέφει σπίτι της μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες σε μια ιστορική στιγμή!

Ουσιαστικά απομένουν πλέον τα τυπικά καθώς η επιτροπή που επιθεώρησε την OPAP Arena έστειλε το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια Αττικής για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Έτσι, αυτό που περιμένει μόνο η ΑΕΚ, είναι να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία των υπογραφών από πλευράς Περιφέρειας προκειμένου να εκδοθεί και επίσημα η άδεια.

Την ίδια στιγμή οι προετοιμασίες για τη λαμπρή τελετή των εγκαινίων (που αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ) την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου κορυφώνονται, ενώ έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP Arena που όπως είναι γνωστό θα είναι αυτός κόντρα στον Ιωνικό τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00 για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Πηγή:www.gazzetta.gr