Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης στην Νέα Φιλαδέλφεια

2022/09/19 at 2:39 ΜΜ 19/09/2022 newsroomΗ ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν σήμερα το μεσημέρι.

Το έργο παραδίδεται άμεσα προς χρήση κι αποτελεί μια στιγμή – ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena, καθώς αποτελούσε βασικό προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση της.

Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί του βρέθηκαν στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο A΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όπως και αντιπροσωπεία του συνδέσμου των Παλαιμάχων μας.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενώ έδωσαν επίσης το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Η Περιφέρεια Αττικής που είχε την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ παρέστη, φυσικά, και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ τίμησε επίσης με την παρουσία του τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων και τέλεσε τον Αγιασμό».