Ποιο κανάλι θα δείξει το ΑΕΚ-ΠΑΣ για το Κύπελλο

2022/10/20 at 10:28 ΠΜ 20/10/2022 newsroomΤο σημερινό πρόγραμμα (20.10.2022) στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας προβλέπει πέντε αναμετρήσεις. Το ματς στην «OPAP Arena», μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζει (19:00 / Cosmote Sport 1 HD).

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα από τους… μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου που μπαίνει στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που θα κάνει να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στο ματς του πρωταθλήματος (σ.σ. είχε γίνει στη Ριζούπολη) η Ένωση είχε επικρατήσει με 2-0.

 

Θυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη δύσκολη νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βεερτ, αλλά και τον Μοχαμαντί ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε την Τετάρτη στην προπόνηση.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” πήγε στην Αθήνα χωρίς τους Σταματελόπουλο, Σούλη, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος- Ελίασον, Γκαρσία

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος) : Αθανασίου – Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σορία – Μπιλμπάο, Φοφανά, Τζίμας – Ριένστρα, Παμλίδης, Μπαλάν.

Την Πέμπτη (20/10), το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ταξίδι του ΟΦΗ στην Αθήνα, για να παίξει με την Κηφισιά. Η ομάδα – έκπληξη του θεσμού, ο Ιωνικός Ιωνίας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, θα επιδιώξει να πάρει ακόμα ένα… σκαλπ, αυτό του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται τον Αλμυρό και ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Κηφισιά – ΟΦΗ

16:00 Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός

16:00 Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου

16:00 Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα