Στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ και τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου

2022/10/11 at 6:09 ΜΜ 11/10/2022 NewsDesk NewsRoomΣτη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου συλληφθέντα, κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού.

Ειδικότερα, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Σοφιανίδη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ακόμα 4 άτομα, στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, τα οποία φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη και όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές είναι πολύ πιθανό σύντομα να ακολουθήσει νέος κύκλος συλλήψεων.

 

 

 

 

 

 

LawandOrder.gr