Νίκος Ελευθερόγλου: Γιατί το ΚΚΕ …σύντροφοι;

2023/01/20 at 9:49 ΠΜ 20/01/2023 newsroomΚαι ύστερα αναρωτιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο κόσμος δύσκολα θα τους κάνει ξανά κυβέρνηση. Χθες τρείς, εισαγγελείς, παρουσίασαν στη Βουλή ντοκουμέντα, πραγματικά όχι…εικονικά για τις παρακολουθήσεις. Και είπαν πρώτον: ότι από το 2016 κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχαν φυτέψει κοριούς και άκουγαν το ΚΚΕ και δεύτερον ο νόμος που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα, τους έδεσε τα χέρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ψάξουν την υπόθεση γιατί το αδίκημα είχε παραγραφεί. Αυτά δεν τα είπαν διαδρομιστές. Δεν τα είπαν δημοσιογράφοι.

Τα είπαν εισαγγελείς. Και αντί να κάτσει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει την κοπάνησε με πρόσχημα τον Ράμμο, τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, που …ξύπνησε αιφνιδίως και μπήκε στο πολιτικό παιχνίδι. Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής που έπρεπε να μας προφυλάσσει από τις παρακολουθήσεις και ήρθε εκ των υστέρων να ψάξει.

Αλλά με τον ευαίσθητο κατά περίπτωση κ. Ράμμο, που έχει τεράστιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν με τους κοριούς , θα πρέπει να ασχοληθούν άλλοι και όχι εμείς.

Δική μας δουλειά είναι να θέτουμε ερωτήματα και να λαμβάνουμε όταν οι πολιτικές ηγεσίες κρίνουν απαντήσεις.

Ρωτάμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι παρακολουθούσαν επί κυβέρνησής του το ΚΚΕ;

Ποιοι και γιατί είχαν …μπεί στον Περισσό για να τον ακούνε επί ΣΥΡΙΖΑ;

Διότι το ΚΚΕ φώναζε καιρό για αυτήν την ιστορία και το έβγαζαν τρελό. Ας βγουν λοιπόν να απαντήσουν. Διότι φαίνεται το σύστημα …σας ακούμε υπήρχε πριν το ανακαλύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Διότι οι υποκλοπές είναι καταδικαστέες, όποιος και να τις διαπράττει. Και πολύ περισσότερο όταν γίνονται χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία.

Και το δεύτερο που θα θέλαμε να μας απαντήσουν είναι γιατί άλλαξαν τον νόμο για τις υποκλοπές.

Ξεκάθαρα όμως. Οχι πάλι με υποτιθέμενα σενάρια και ότι φταίει ο Μητσοτάκης και κάνει συμψηφισμούς.

Γιατί ακούγατε το ΚΚΕ κύριοι και γιατί αλλάξατε το νόμο για το κακούργημα των παρακολουθήσεων;

Ποιους θέλατε να σώσετε;

Αυτά για την ώρα. Θα περιμένουμε τις απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ…