Νίκος Ελευθερόγλου: Ο ξαφνικός έρωτας με Βενιζέλο και ο Ντογιάκος

2023/01/12 at 9:51 ΠΜ 12/01/2023 newsroomΠραγματικά μου προκαλεί εντύπωση η…αταραξία των κυβερνητικών παραγόντων για την γνωμοδότηση Ντογιάκου. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπήρχε εικόνα των όσων θα έγραφε. Αλλά πες ότι δεν είχαν εικόνα. Πλέον έχουν. Είναι δυνατόν να τον έχουν αφήσει χωρίς μια φωνή που να συμφωνεί με τα όσα έγραψε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην γνωμοδότησή του; Ούτε καν ο Υπουργός Επικρατείας και από τους γνώστες νομικών θεμάτων κ. Γεραπετρίτης δεν βγήκε δημόσια να τοποθετηθεί.

Θεωρώ ότι η ΝΔ παγιδεύτηκε για άλλη μια φορά και έστρωσε το…χαλί στον Τσίπρα και στο Ράμμο για να κάνουν…παιχνίδια στο θέμα των υποκλοπών. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να αναβιώσει το 2015 με άλλους όρους και να κάνει και πάλι μπάχαλο την πολιτική ζωή του τόπου.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για αυτό από εδώ και πέρα θα βαδίσουν στην σκληρή γραμμή του …ροκ, χωρίς τέλος και όρια.

Η διαφορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει κάνει και τα…κουμάντα του με το σύστημα και αρχίζει και τα βρίσκει και με επιχειρηματίες, που περίμεναν στη γωνία για να στριμώξουν τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Μέχρι και ο Βενιζέλος …αγαπήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, για τις απόψεις του για την γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Τώρα πόσο απολαμβάνει τον ξαφνικό έρωτα του Τσίπρα, ο πάλαι ποτέ αναπληρωτής κυβερνήτης της περιόδου Σαμαρά, είναι κάτι που πρέπει να το δει ο ίδιος.

Αλλά όλα δείχνουν ότι ο τραχανάς πλέον είναι απλωμένος και σε πολλά επίπεδα. Η κυβέρνηση από εδώ και πέρα θα πρέπει να πατά στις…μύτες για να ισορροπήσει μεταξύ συμφερόντων, αλλά και εσωκομματικών θεμάτων και κυρίως διαφορετικών γραμμών.

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να ασχολείται με τα μεγάλα και κυρίως με την οικονομία, καθώς θεωρητικά αυτή θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά γύρω του και εντός του Μαξίμου, κάποιοι μπλέκουν τις γραμμές τους.

Για αυτό και απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα. Και κυρίως κατάλληλος χειρισμός και υποστηρικτικές δυνάμεις. Δεν ρίχνεις κάποιον στα λιοντάρια και ύστερα κάθεσαι ατάραχος και παρακολουθείς το θέαμα. Είναι λάθος το μήνυμα που στέλνεις και σε άλλους…