Σοκ – πέθανε ο δημοσιογράφος Π. Τζένος

2023/01/08 at 10:53 ΜΜ 08/01/2023 newsroomΣοκ προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο Παναγιώτης Τζένος, διευθυντικό  στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ραδιοφωνικό σταθμό, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news, από τις 8.23 το βράδυ της Κυριακής διασώστες και γιατρός της Μονάδας του ΕΚΑΒ, επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή για την υποδοχή του και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίπου στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρός. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα. Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτιοα που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη δε σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

O άτυχος άνδρας επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλέικων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.

τα συλλυπητήρια μας στην σύζυγό του Ανδριανα στο γιο του και στους δικούς του