Κατσαφάδος: Για μας το Χατζηκυριάκειο αποτελεί, , τοπόσημο κοινωνικής προσφοράς

2023/02/15 at 12:00 ΜΜ 15/02/2023 newsroom«Για μας το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, αποτελεί, από την ίδρυσή του, τοπόσημο κοινωνικής προσφοράς και στήριξης κοριτσιών,  ώστε να μπορέσουν να  εξελιχθούν σε αυτόνομα μέλη της κοινωνίας μας».  Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος επισκέφθηκε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά.

Ο κ. Κατσαφάδος πρόσθεσε ότι:

«Ευχαρίστησα τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Μπακούρη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους, αλλά και για την ενημέρωση που μου έκαναν για το σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.

Συζητήσαμε για ζητήματα που τους απασχολούν, για τις κτιριακές υποδομές, τις θέσεις εργασίας,  αλλά και για θέματα που αφορούν νέα προγράμματα δράσης που μπορούν να δημιουργηθούν με τη στήριξη της Πολιτείας. Τους ξεκαθάρισα ότι θα είμαι δίπλα τους στις προσπάθειες που κάνουν για την στήριξη των ευάλωτων κοριτσιών και για την υλοποίηση των προγραμμάτων τους».